Mile Kitić progovorio o razvodu sa Martom Savić, pa otkrio da li imaju druge partnere

29.09.2021 | 15:58

Njih dvoje žive zajedno skoro tri decenije, a iz njihove ljubavi se rodila ćerka Elena

Copyright Mile Kitić, Antonio Ahel/ATAImages

Pevač Mile Kitić je u dugogodišnjem braku sa koleginicom Martom Savić sa kojom ima ćerku Elenu ,koja je od roditelja nasledila talenat za pevanje. Povodom brojnih priča da mu se brak raspada i da su na pragu razvoda, Kitić je oštro odgovorio, ističući da on ima lep odnos sa svojom nežnijom polovinom. 

- Ne, to nije tačno. Nismo se nikad svađali, nikad razveli, problem nikad nije bio, živimo skoro 30 godina zajedno. Što se tiče razvoda, ni reči o tome nije bilo - rekao je Mile.

Mile Kitić, Antonio Ahel/ATAImages
 

Tokom gostovanja u emisiji Amidži šou, voditelj Ognjen Amidžić ga je upitao da li su njih dvoje u otvorenom braku i da li imaju i druge partnere.

- Nekad moramo imati, ali nemamo problema sa tim. Kod nas se sve zna - istakao je Mile u pomenutoj emisiji "Amidži šou", a njegov odgovor je nasmejao sve. 

Antonio Ahel/ATAImages
 

Inače, Mile i Marta su se upoznali u Nemačkoj na jednom slučajnom zajedničkom nastupu. Razmenili su brojeve telefona, a on se vratio u Sarajevo. Pevač je svojevremeno ispričao da ga  je Marta osvojila na „prvu“ primernim ponašanjem, govorom, očarala ga je kao osoba, a naravno bila je veoma lepa i atraktivna žena. Nastavili su da se čuju, a onda su se i zaljubili.

Zabavljali su se od 1988. godine, ali nisu želeli da se venčaju. Tek 1997. godine kada su dobili kćerku Elenu, odlučili su i da se venčaju, a ono što je malo ko znao jeste da je Marta čak 14 godina mlađa od Mileta.
 

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam