Prirodno izdanje Viki Miljković! Pevačica bez pudera i sa podočnjacima došla na snimanje, a onda potpuna transformacija (FOTO)

27.09.2021 | 19:47

Viki je bez ikakvog ustručavanja pokazala kako izgleda bez mejkapa

Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Na snimanje nove emisije „Zvezde Granda” stigla je i pevačica Viki Miljković. Iako ste gotovo uvek imali priliku da je vidite tip-top sređenu, sada je članica žirija došla bez trunke šminke, ali u elegantnoj odevnoj kombinaciji. 

U prirodnom izdanju, sa blagim podočnjacima, ponekom borom i osmehom na licu, Viki je stigla na snimanje, a za ovu priliku ona je odabrala komplet - suknju i sako i belu košulju. 

Antonio Ahel/ATAImages
 

Viki je brzim korakom ušetala u studio, a zatim izletela pred foto-reportere kompletno našminkana i ispozirala. Ono što je primetno jeste da je pevačica uz malo pudera prekrila sve neravnine na svom licu i svojim izgledom oduševila prisutne. 

Antonio Ahel/ATAImages
 

Povodom nesuglasica koje su se dogodile između njene kume Cece i Dragana Stojkovića Bosanca, Viki je dala svoje mišljenje. 

– Ne mislim da je to bila svađa, već sukob mišljenja, svako je izneo svoje mišljenje. Ja nisam čula da je Ceca inače uvredila Bosanca, ona inače nije neko ko vređa ni privatno, a ne javno – rekla je Viki, dok je na pitanje da li smatra da stara postavka žirija ne štedi novu članicu, odgovorila:

Printscreen Youtube/ Zvezdegrandaofficial
 

– Oni su generalno takvi, nisu štedeli ni mene, ne štede ni nju. Mislim da se još nisu opustili, koliko je tek neće štedeti – rekla je Viki za Grand Online. 

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam