Slomila stopalo kad je htela da igra, ,,Titanik" joj posle izmakao zbog Kejt... Kristini Eplgejt se baš nije dalo!

25.11.2020 | 12:25 >> 13:11

Autor: Milica Gudžulić

Glumica proslavlja 49, a u to ime - ove tri stvari sigurno niste znali o njoj

Copyright Kristina Eplgejt Profimedia

Kristina Eplgejt rođena je 25. novembra 1971. godine u Los Anđelesu. Osim po ulozi u ,,Bračnim vodama” (Married… with Children), javnost ju je upamtila i kao sestru Rejčel Grin (Dženifer Aniston, ,,Prijatelji”) – razmaženu Ejmi.

Iako su u pitanju i te kako zapažene role, Kristina je, malo je poznato, zamalo postala Rouz u ,,Titaniku”. Međutim, ta uloga na kraju je pripala Kejt Vinslet, jer se naprosto ,,bolje uklapala”. Malo ko čak može i da je zamisli na njenom mestu, pa i ne čudi što se o ovome i ne priča.

Copyright Kristina Eplgejt Profimedia

Još jedna stvar o kojoj se malo priča je to koliko je Kristina bila dobar igrač. U jednom periodu verovalo se da bi mogla i da izgradi karijeru na tom talentu, ali sudbina je ipak umešala prste – polomila je stopalo u ,,Sweet Charity”. Baš joj se nije dalo! Pokušala je, međutim, da izgura do kraja i kasnije igra u posebnim cipelama koje bi sprečile novi prelom. Ipak, skrenuta joj je pažnja da ,,od toga nema ništa”, pa je zato sve plešuće cipele okačila o klin.

Osim kao dobra glumica, poznata je i kao veliki borac

Kristina je uvek otvoreno govorila o svojoj borbi s kancerom. Glumica je 2008. saznala da ima rak dojke, nakon čega je rešila da preduzme sve moguće mere. Otišla je i na mastektomiju, i to nikada nije krila, posebno znajući da služi kao inspiracija mnogim ženama širom sveta u takvoj situaciji.

Copyright Kristina Eplgejt Profimedia

Pročitajte još:

Meredit posle sve muke ,,dali” i kovid: Tvorci ,,Uvoda u anatomiju” objasnili zašto (FOTO)

Prošlo je 17 godina od događaja koji je ušao u istoriju muzike: O poljupcu dve pop ikone i dalje svi pričaju (VIDEO)

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam