Željko Šašić se oglasio nakon optužbi za krađu od strane bivše: Ova priča će dobiti epilog na sudu!

25.09.2021 | 14:40

Autor: Marija Mitić

Bivša devojka pevača, Katarina Lazić, šokirala je javnost izjavom da smatra da joj je pevač ukrao automobil marke mercedes koji joj je on kupio

Copyright ATAImages/ A.A.

Bivša devojka pevača Željka Šašića, Katarina Lazić, šokirala je javnost izjavom da smatra da joj je pevač ukrao automobil "marke mercedes", koji je inače misteriozno nestao sa parkinga ispred njene zgrade na Novom Beogradu, a koji joj je on kupio.

Kako su preneli domaći mediji, ona je izjavila da ima informacije da joj je Željko ukrao auto, te na snimku koji je isplivao u javnost rekla:

- Ja samo želim da saznam istinu i prosto da li je moguće da nisam poznavala čoveka kojem sam posvetila tolike godine i to mi je najbitnije.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Katarina Lazic (@koko__lk)

 

I pevač se sada glasio o ovoj temi pa istakao da će priča epilog dobiti na sudu.

- Šta da kažem na sve to, moj odgovor je "tužno je to i žalosno". Ne bih da širim priču, jer to može da ide u nedogled, nisam ja klinac više. Juče sam i imao šta da kažem, danas sam već i zaboravio, koliko pridajem značaju tome. Ova priča će dobiti epilog na sudu. Ne znam šta je ona rekla, advokati rade svoj posao -  kaže Željko i dodaje:

- Mene niko od nadležnih organa nije kontaktirao u vezi ovog slučaja. To je velika šuplja priča - rekao je on za Blic.

 

 

Inače, izvor blizak manekenki i Plejboj zečici Katrini Lazić rekao je za emisiju "Ekskluzivno", kako se sumnja na krađu po ličnoj osnovi. Željko Šašić je sa 17 godina mlađom Katarinom bio u vezi dugi niz godina.

 

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam