Objavljen uzrok smrti zvezde iz „Žice"! Reč patologa: Glumac se ovoga bojao još 2012!

25.09.2021

11:15

0

„Bilo je pitanje vremena kada ću se naći na naslovnici nekog tabloida zbog ovoga ili u zatvoru. U najgorem slučaju mrtav", pričao je Majkl Kej Vilijams svojevremeno

Objavljen uzrok smrti zvezde iz „Žice"! Reč patologa: Glumac se ovoga bojao još 2012!
Majkl kej Vilijams Profimedia - Copyright Profimedia

Majk Kej Vilijams, koji je veliku slavu stekao kao Omar Litl u seriji „Žica", 6. septembra pronađen je mrtav u svom stanu u Njujorku, međutim, uzrok sve do danas nije bio utvrđen. Glumca je u nesvesti, inače, pronašao nećak tog kobnog ponedeljka, a do danas se samo šuškalo kako se predozirao, te da je kod njega pronađen i pribor za korišćenje droge.

Po svemu sudeći, pišu dalje strani mediji, nije se „sumnjalo u prazno" - predozirao se kombinacijom heroina, kokaina, fentanila i p-florofentanila, potvrdio je glavni patolog, a preneo „BBC News". Iz kancelarije u Njujorku za pomenute medije rečeno je da je glumac umro tako što se - slučajno predozirao.

„Igrao sam se s vatrom"

Vilijams je ranije i otvoreno govorio o svojim problemima s drogom. Jednom, za vreme snimanja „Žice", istakao je kako je „koristio na strašnim mestima i sa još strašnijim ljudima", ali „ništa jače od kokaina i marihuane".

- Igrao sam se sa vatrom. Bilo je samo pitanje vremena kada ću biti uhvaćen i završiti na naslovnici tabloida, u zatvoru ili u najgorem slučaju, mrtav - izjavio je 2012. godine za tamošnje medije.

 

Otkriven uzrok smrti zvezde serije „Seks i grad": Potresna poruka usvojenog sina slomila i najhrabrije (FOTO)

Konačno poznat uzrok smrti sina zvezde „Mućki": Majka pokojnog Arčija o retkom stanju koje godišnje odnese 800 života

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike