Mislili su da je beskućnik! Nikolas Kejdž izbačen iz restorana: Teturao se pijan i bos!

24.09.2021

17:31

0

Autor: Marija Mitić

Kako kažu očevici, glumac je celo veče pio viski i tekilu, a zatim postao agresivan

Mislili su da je beskućnik! Nikolas Kejdž izbačen iz restorana: Teturao se pijan i bos!
Copyright Profimedia

Glumca Nikolasa Kejdža izbacili su iz jednog restorana u Las Vegasu jer je bio u vidno alkoholisanom stanju. Njega su zaposleni naime pomešali sa beskućnikom, pa je tako završio sa druge strane vrata.

Kako kažu očevici za "The Sun", Nikolas je celo veče pio viski i tekilu, a zatim postao agresivan. Na snimku koji je objavio pomenuti list, vidi se kako glumac u leopard pantalonama i japankama sedi na kauču, a zatim počinje da viče.

Profimedia
 

- Bili smo u tom baru kad smo primetili tipa za koga smo u početku mislili da je pijani beskućnik. Ponašao se ludo. Šokirali smo se kad se kasnije pokazalo da je to Nikolas Kejdž. Bio je potpuno razvaljen i svađao se s osobljem. Bio je u jako lošem stanju i šetao je bos. Osoblje nam je reklo da je pio tekilu i viski. Vikao je na ljude i pokušavao da se potuče, a zatim ga je osoblje zamolilo da ode - ispričali su svedoci i dodali:

 - Bio je toliko pijan da je jedva obuo japanke pre nego što su ga ispratili. Na kraju ga je jedan od gostiju restorana odveo kući - rekli su svedoci ovog neprijatnog događaja, a ovo nije prvi put da se glumcu dešavaju ovakvi ispadi u javnosti.

Profimedia
 

Naime, on je u martu 2019. snimljen kako viče dok se prijavljivao za dozvolu za venčanje u sudnici u Las Vegasu. Tad je ženio svoju četvrtu suprugu, Eriku Koike.

Samo četiri dana nakon venčanja Nikolas je zatražio poništenje braka, tvrdeći da je bio pijan i da nije znao šta radi.

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike