Botoks je moj tretman! Ešli Džad se izobličila zbog korekcija, a njena istina boli

24.09.2021

12:38

0

Holivudska zvezda je bila primorana da se zbog zdravstvenog stanja podvrgne estetskim zahvatima

Botoks je moj tretman! Ešli Džad se izobličila zbog korekcija, a njena istina boli
Copyright Profimedia

Američka glumica Ešli Džad našla se na meti kritika fanova zbog njenog lica koje je gotovo deformisalo zbog silnih botoksa. Osude su stigle pre nego što je holivudska zvezda objasnila zbog čega je bila primorana da uradi korekcije na licu, a ovo priznanje je zaprepastilo mnoge.

Naime, fanovi su ostali zgroženi kada su videli da je Ešlino lice nateklo od botoksa, a promena je najprimetnija bila kada se krajem januara prošle godine pojavila u videu snimljenom za potrebe kampanje njene prijateljice i američke senatorke Elizabet Voren.

Profimedia
 

Fanovi je nisu štedeli, te su istakli da je preterala sa korekcijama.

- „Šta je nekada predivna Ešli Džad uradila sama sebi? Dragi Bože, natečena je”, „Čuo sam za plastične operacije, ali ovo mi je neka novost, ajoj”, „Šta se dođavola dogodilo sa licem Ešli Džad”, neki su od komentara ispod fotografija na Instagramu.

Kako joj kritike nimalo nisu prijale, Ešli je odlučila da se suoči sa kritičarima na društvenim mrežama, pa je otkrila kako se više od četiri meseca borila sa nesnosnim migrenama, zbog kojih je bila prisiljena da prestane sa vežbama, te da je botoks počela da uzima kao lek.

- Ono šta ja znam je da bolujem od migrene, više od godinu dana. To je treća najraširenija bolest na svetu. Jesam li išla na botoks? To je standardni tretman bolesti koju imam. Moje osiguranje plaća 31 injekciju svakih 12 nedelja.

- Neki prijatelji predložili su mi da ne objavljujem ovu medicinsku činjenicu jer se može upotrebiti protiv mene, ali mislim da moram biti iskrena. Treba da bude sramota biti one koji izvrću moje reči - poručila je glumica.

U nastavku pogledajte kako je Ešli izgledala pre nego što se suočila za pomenutim zdravstvenim problemom.

Profimedia
 
Profimedia
 

Osvrnula se i na upoređivanje njenog izgleda od pre nekoliko godina s onim danas.

- Ono što znam je da su me mizoginisti na Tviteru ubijali upoređujući novu mene s onom idealizovanom pre gojenja. Moje konvencionalno mršavo, atletsko, lepo telo i mršavije lice samo su jedna strana istog patrijarhalnog novčića. Progovorite u svakom slučaju. Gađaće vas strelama, ali vaš glas i telo iz kojeg izlazi su predivni, hrabri, snažni i nužni - završila je izlagnje popularna glumica.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike