Tanja Savić će se uskoro videti sa suprugom Dušanom! Zakazano suđenje na kome će se boriti za decu

28.12.2020

11:55 >> 12:29

0

Autor: N. Lisinac

Pevačica je poručila da će biti strpljiva, jer joj je ulivena nada da će uskoro videti svoje sinove

Tanja Savić će se uskoro videti sa suprugom Dušanom! Zakazano suđenje na kome će se boriti za decu
Copyright Tanja Savić ATAImages/ Antonio Ahel

Pevačica Tanja Savić već mesecima prolazi kroz agoniju, jer vodi bitku oko dece sa suprugom Dušanom Jovančevićem. On je njihove naslednike navodno bez njenog znanja odveo u rodnu Australiju u martu ove godine, a pevačica ih od od tada nije videla.

Pročitajte još

Sada se desio pomak, te je Savićeva dobila datum suđenja, kada će pokušati pravnim putem da dođe ponovo do svoje dece.

– Konačno smo dobili datum suđenje, 19. februar i ako sam već ovoliko čekala, sačekaću i do tad. To mi daje nadu i neku novu dimenziju sreće da će mi se snovi ostvariti i da će pravda pobediti, jer živim za pravdu. Ne želim nikome, kao ni sebi, patnju. Ovo što mi je urađeno, nikome ne bih uradila. Smatram da svaka majka treba da bude pored svoje dece. Deci je tu mesto. Ne mogu da kažem da nije mesto pored oca, naravno da jeste, ali niko nema pravo da decu odvaja od majke – iskrena je bila Savićeva za “IDJ TV”.

Tanja veruje da ima velike šanse da se proces reši u što kraćem roku i to u njenu korist.

– Sigurno da hoće, imam takav osećaj. Australijski organi su mi preneli tu lepu vest za datum suđenja, tako da se neizmerno radujem i jedva čekam, sve ostalo je na meni – objasnila je ona i dodala  u kakvom odnosu je sada sa Dušanom:

Tanja Savić Printscreen ,,Magazin In”

– Sa Dušanom se ne čujem. On je izrazio želju da ja više ne zovem na njegov telefon, što ja apsolutno poštujem. Sada zovem isključivo na bakin telefon, ali tu sam u nezgodnoj situaciji. Baka ako ne može da se javi, meni će biti uskraćen razgovor sa svojom decom. Sve je na kašičicu. To su razgovori po pet do deset minuta. Moram da se strpim, kada sam imala ovolike živce, moram da izdržim. Bog mi daje najveću snagu i ja sam mu zahvalna na tome. Osećam prisustvo Boga gde god da sam i znam da me On čuva, kao i moju decu. To mi je najveći spas u svemu tome. Često se molim Bogu i idem u crkvu, pred spavanje se uvek kažem ,,Bože, samo mi vrati moje sinove” i kada se probudim samo kažem ,,Bože, kada će svanuti taj dan kada će oni da zaspu i probude se pored mene – dočara je Savićeva.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike