Aca Lukas uskoro otvara zimsku sezonu provoda u Beogradu!

23.09.2021

15:32 >> 18:08

0

Tokom leta održao je brojne nastupe, a 30. septembra nastupiće u poznatom prestončkom klubu u Beton hali

Aca Lukas uskoro otvara zimsku sezonu provoda u Beogradu!
Copyright Aca Lukas, ATAImages/ Antonio Ahel

Aca Lukas bio je prebukiran celo leto, najpre zbog turneje koju je započeo krajem juna, zatim zbog brojnih nastupa u Srbiji, a uskoro će otvoriti i zimsku sezonu.

Najveća žurka na Balkanu dogodiće se već 30. septembra u klubu “Komitet”, gde će folker izvesti svoje najveće hitove, a paralelno priprema pesme za novi album.

I sam Lukas najavio je prvi nastup kojim će otvoriti zimski provod, s početkom u 22 časa, a gde će se čuti hitovi poput “Moj život”, “Makina”, “Hotel”, kao i druge stare prepoznatljive pesme.

Podsetimo, Lukas je krajem juna promovisao svoju autobiografiju “Ovo sam ja”, kojom je na estradnoj sceni izazvao velike reakcije. U knjizi je pisao o zemunskom klanu, Lepoj Breni, bivšim devojkama Kseniji Pajčin i Danijeli Vranić, bivšoj supruzi Sonji Vuksanović, kocki…

Aca Lukas, Foto: 24sedam/ N. M.

— Mislim da je to oko hapšenja i „Sablje” najpikantnije. Trebalo bi da ljudi to dobro pročitaju. Naveo sam nešto što se može videti između redova, ozbiljnu nameštaljku koja mi je bila spremana i koja je, možda, mogla i da me košta života. Što se tiče problema sa drogom, išao sam u knjizi dosta daleko. Ne bih ništa da otkrivam.

pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike