Odvikavanje je uticalo i na njen izgled: Demi Lovato neprepoznatljiva nakon rehabilitacije! (FOTO)

23.09.2021

20:44 >> 20:30

0

Autor: Marija Mitić

Pevačica je uhvaćena u opuštenom izdanju i to je bilo dovoljno da privuče veliku pažnju

Odvikavanje je uticalo i na njen izgled: Demi Lovato neprepoznatljiva nakon rehabilitacije! (FOTO)
Copyright Demi Lovato, Foto: Profimedia

Demi Lovato uhvaćena je na ulicama Los Anđelesa u opuštenom izdanju, kada je šetala sa prijateljicom i telohraniteljem. Veliku pažnju paparaca i tamošnje javnosti privukla je, međutim, drastična promena njenog izgleda.

Naime, pevačica je nedavno napustila kliniku za odvikavanje od droge i alkohola, a iz ove borbe izašla je sa vidnim viškom kilograma. U ovoj ležernoj dvosatnoj šetnji,  29-godišnja pevačica na sebi je imala jednostavnu trenerku, običnu majicu, a lice je sakrila sunčanim naočarima i kačketom. Demi je promenila i fizuru pa tako više ni ne podseća na onu pevačicu kakvom je pamtimo s početka karijere.

Demi Lovato, Foto: Profimedia

Demi je, kada je napustila kliniku za odvikavanje bila vrlo optimistična, pa je tako rekla da se oseća dobro i da namerava da tako i ostane.

Demi Lovato, Foto: Profimedia

Pevačica je u javnosti u više navrata otvoreno govorila o psihičkim problemima sa kojima se susreće – bipolarnom poremećaju, depresiji, poremećajima ishrane i zavisnostima od alkohola i nedozvoljenih supstanci, a nije tajna da je u nekoliko navrata bila u klinikama za rehabilitaciju.

Nedavno je u dokumentarnom filmu otkrila da je bila silovana kao tinejdžerka, a 2018. godine Lovato se gotovo predozirala, što joj je oštetilo mozak i izazvalo delimično slepilo.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike