Ljupka Stević nakon dva velika životna peha: Mislila sam da ću umreti!

13.09.2021

14:41 >> 14:47

0

Autor: Marija Mitić

Pevačica je u prethodnom perodu u kratkom roku doživela pljačku, a potom se zarazila koronavirusom

Ljupka Stević nakon dva velika životna peha: Mislila sam da ću umreti!
Copyright Ljupka Stević, Foto: ATAImages/ A.A.

Pevačica Ljupka Stević preležala je koronavirus nedavno, od čijih se posledica još uvek nije potpuno oporavila.

Kako kaže, počela je sa nastupima iako ih odrađuje jedva, odnosno sa pola snage.

– Prošlo je skoro mesec dana otkako sam testirana pozitivno na koronu, oporavak mi je baš teško pao. Sa 40% snage nastupam, nekako se izborim. 10ak dana pre nego što sam se testirala osećala sam se malaksalo, pila sam lekove za prehladu. Mislim da sam se zarazila na nastupu. Mislila sam da ću umreti, imala sam 5 dana temperaturu, krvna slika mi je bila ok, pluća su mi čista ali ostalo je traga – kaže Ljupka kojoj se u proteklom periodu dogodio još jedan peh. Naime, njoj je opljačkan stan i to treći put.

Ljupka Stević, Foto: ATAImages/ A.A.

– Pljačka stana koja mi se dogodila skoro je treća po redu, to su jako teške stvari. Sve što je bilo vredno mi je nestalo iz stana. Vraćala sam se sa nastupa kad sam zatekla havariju u stanu, radijator i prozor je bio slomljen, odmah sam pozvala policiju. Stan je obezbeđen kao i naselje gde živim, ali ovakve stvari se dešavaju. Sreća pa sam ja jaka, nindža ratnik pa nemam strah da se vratim u stan – ispričala je pevačica koja se potom prisetila skandala koji je imala sa bivšim partnerom, generalom Dragišom Simićem prošle godine.

Ljupka Stević i Dragiša Simić, Printscreen Instagram/ ljupkastevic

– Milion puta sam govorila na tu temu, sada ljudi posle godinu dana priđu mi i šale se na konto te situacije. Drago mi je što se to okrene na šaljivu stranu, jer sam i ja takva, našalim se i ja na svoj račun – rekla je ona za Kurir.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike