Megan Foks i njen dečko u centru skandala: Umalo da se potuku na crvenom tepihu! (FOTO)

14.09.2021

20:09 >> 07:37

0

Autor: Marija Mitić

Mašin Gan Keli posvađao se sa Konorom Mekgregorom, a glumica i obezbeđenje sprečili su da sukob dostigne veće razmere

Megan Foks i njen dečko u centru skandala: Umalo da se potuku na crvenom tepihu! (FOTO)
Copyright Megan Foks i Mašin Gan Keli, Foto: Profimedia

Megan Foks i njen dečko Mašin Gan Keli sinoć su upali u središte skandala na dodeli MTV nagrada. Naime, dok je poznati par pozirao foto-reporterima na crvenom tepihu, prekoputa njih je stajao UFC borac Konor Mekgregor, koji je u jednom trenutku zamolio Mašina da se fotografišu, što je roker prilično drsko i nadmeno odbio.

Njegovo odbijanje, ali i celokupno ponašanje toliko je iznerviralo Mekgregora da su se oni prvo verbalno sukobili, pale su teške reči i uvrede, da bi potom Keli gurnuo UFC borca koji se zbog toga sapleo i prosuo svoje piće, a sa ostacima u čaši polio je muzičara.

Foto: Profimedia

Razjareni Mekgregor zaleteo se na rokera, a situaciju je smirila Megan koja je stala između svog dečka i UFC borca sve dok se nije pojavilo obezbeđenje.

Fotografije incidenta sa crvenog tepiha obišle su svet, a komentari nisu izostali:

Foto: Profimedia

“Šta je ovaj umislio”, “Ko visoko leti brzo pada”, “Ima sreće što je Konor povređen, inače bismo ga već oplakivali”, “Ali da te devojka brani u tuči”, “Mama Megan uletela u zaštitu”, “Što ulećeš u frku kad si slabiji, pa onda mora devojka da te brani”, “Mašin je postao baš iritantan, ne znam šta on misli ko je”… pisali su ljudi na mrežama.

Inače, ovaj par je na sinoćnom gala događaju svima privukao pažnju stajlingom. Naime, Megan se pojavila u potpuno providnoj haljini ispod koje se jasno video donji veš, dok je Gan Keli imao crveno odelo i cirkone po licu.

Megan Foks i Mašin Gan Keli, Foto: Profimedia

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike