Zabrinula fanove: Otkriveno zašto se Kajli Džener nije pojavila na modnom događaju godine!

15.09.2021

06:15 >> 06:18

0

Iako su mnogi očekivali da će doći, ona je odlučila da se povuče

Zabrinula fanove: Otkriveno zašto se Kajli Džener nije pojavila na modnom događaju godine!
Copyright Kajli Džener/Printscreen Instagram, kyliejenner

U ponedeljak uveče održan je modni događaj godine – Met gala. Nakon dve godine, usled pandemije koronavirusa, sve oči bile su uprte na dobro poznate crvene stepenice, a zvezda nije manjkalo. No, neka čuvena lica koja uvek obeleže ovaj gala događaj te noći se nisu našle na ovom mestu, poput Blejk Lajvli, Kajli Džener, Bilija Portera, ali i modne ikone Sare Džesike Parker.

Mnogi su očekivali da će se Kajli Džener pojaviti, pogotovo što je javno potvrdila da je trudna, što nije bio slučaj kada je bila u drugom stanju sa svojom ćerkom Stormi. No, izgleda da je Kajli svega previše.

Kajli Džener i Stormi, Profimedia

– Odlučila je u poslednjem trenutku da se povuče jer joj je bilo previše svega i nije se osećala dobro – izjavio je izvor blizak Kajli za strane medije i dodao:

– Imala je mnogo toga da uradi proteklog vikenda i jednostavno je preterala. Unazad dva meseca je razmišljala da li želi da ide na Met galu ili ne i odlučila je da joj to ne treba. Fokusirana je na svoju trudnoću sada i želi da uspori.

Kajli Džener, Foto: Profimedia

Podsetimo, Kajli je i drugu trudnoću donedavno skrivala, a onda je odlučila da podeli snimak na kojem je potvrdila da je trudna, ali smo tu videli i kako su na to reagovali njen partner, kao i ćerka, ali i majka Kris Džener. Još uvek nije poznat pol Kajlinog drugog deteta.

pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike