Lekari su mu spasili život: Poznati pevač završio u bolnici, zamalo dobio sepsu

15.09.2021

18:01 >> 18:04

0

Ćemo nije želeo da otkriva pozadinu svog zdravstvenog stanja, osim što je priznao da je za dlaku izbegao veliku nesreću

Lekari su mu spasili život: Poznati pevač završio u bolnici, zamalo dobio sepsu
Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Poznati pevač Amel Ćeman Ćemo je dobio teške stomačne tegobe, zbog čega je odlučio da se obrati lekarima, a oni su mu ukazali svu potrebnu pomoć. Iako pevač nije želeo da otkriva previše detalja o svom zdravstvenom stanju, ona je priznao da zamalo nije dobio sepsu, te da su mu lekari spasili život.

Ćemo je intervjuu za domaće medije potvrdio da je zaista bio na ivici života i smrti, ali se i zahvalio doktorima koji su ga zbrinuli.

Amel Ćeman Ćemo, Antonio Ahel/ATAImages

– Nemam običaj da za medije iznosim privatne probleme, ali ovog puta sam prinuđen da napravim izuzetak. Na moju veliku sreću, a korak me delio od velike nesreće, uspeo sam da sačuvam zdravlje zahvaljujući timu hitne pomoći VMA, na čelu sa načelnikom hitne pomoći VMA doktorom Milanom Jovanovićem – priča folk pevač i dodaje:

Amel Ćeman Ćemo, Printscreen Instagram/cemo_cemo_official

– Voleo bih da me razumete jer ne bih otkrivao dijagnozu, samo ću naglasiti da zbog stručnosti i brzine lekara izbegao sepsu. Trenutno sam na terapiji, pridržavam se lekarskog upustva i primam redovno terapiju. Sad je sve u najboljem redu, kako je moglo biti. Ukoliko sve bude išlo po planu lekara, operacija neće biti potrebna. Iskoristio bih priliku da se izvinim svojoj publici i saradnicima, što sam morao da otkažem nekoliko nastupa. Ipak je zdravlje najpreče! – rekao je Ćemo, piše Alo!

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike