Volim da se tučem i pucam! Milica Todorović, da nije pevačica, bila bi vojnik: Sve svekrve me vole (VIDEO)

16.09.2021

09:15 >> 09:26

0

Ona kaže da uživa bez momka i da joj prija takav život, s obzirom na to da je ulazila iz veze u vezu

Volim da se tučem i pucam! Milica Todorović, da nije pevačica, bila bi vojnik: Sve svekrve me vole (VIDEO)
Milica Todorović, Antonio Ahel/ATAImages

Kao i uvek, bez ikakvog pardona Milica Todorović je pričala o detaljima iz svog privatnog, ali i emotivnog života. Danima se pisalo kako pevačica nije u dobrim odnosima sa Eminom Jahović, a sada je Todorovićeva otkrila i kakva je pozadina te priče.

U intervjuu za medije, među kojima je bila i ekipa portala 24sedam, ona je otkrila da voli samo prirodno – te da nije radila grudi, kao njene brojne koleginice, ali isto tako i da se nikada nije koristila tehnikama uvećavanja poprsja.

Milica Todorović, Antonio Ahel/ATAImages

– Mene nikad niko nije gledao u grudi, jer ih nemam. Ja ne patim što nemam grudi. Nikad u životu nisam stavljala čarape da bih uvećala grudi. Ja nekada na nastupima izgledam potpuno ravna. Baš nedavno sam imala nastup, nosila sam haljinu uz koju ne ide brus, i meni klavijaturista kaže: “Lele, bre, Mile, turi nešto malo, da na nešto zaličiš.” Niko se do sada nije žalio. Ako žena nije zadovoljna svojim izgledom i to joj psihički smeta, ona treba to da uradi, ja nisam protiv toga – kaže Todorovića.

Pisalo se o tome kako su odnosi između Milice i Emine nakon dueta zahladneli, da je Jahovićeva otpratila koleginicu sa Instagrama, a sada nam je Todorovićeva otkrila kako stvari stoje.

– Bobana (potparol) mi kaže: “Zovu me novinari i pitaju što te Emina otpratila sa Instagrama.” Ja ne znam zašto me ne prati, ko još gleda ko koga prati. Naravno da se nisam svađala sa devojkom. Sa Eminom je sve u najboljem redu. Kada je radila svoju kozmetičku liniju, znam da je bila u totalnom haosu, ja sam čak i isprobala deo njene šminke i oduševila sam se onime što je napravila.

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Pevačica ne krije da njena majka priželjkuje unuku i da joj neprestano šalje fotografije beba.

– Majka mi non-stop piše poruke. Gori mi prijemno sanduče na Instagramu. Ona lista na Instagramu one ril objave i šalje mi bebe, ali obavezno devojčica da bude. Ja sam rekla da je to sve do Boga, sudbine, i kako bude – priča Milica, a onda je progovorila o svom životnom pehu.

– Verovala sam ljudima kojima nije trebalo da verujem. Stvar je privatna – rekla je Milica, misleći na zeta, supruga svoje sestre.

Posle Petra Strugara nije se upuštala u veze, već se posvetila sebi, i kaže da uživa u tome. Bivše svekrve je obožavaju i sa svakom od njih je još uvek u kontaktu.

Milica Todorović, Antonio Ahel/ATAImages

– Ja sam zaljubljena u samu sebe. Uvek sam išla iz veze u vezu, i sada vidim koliko je lepo biti sam. Ode jedan, dođe drugi. Ali sve svekrve su predivne i dan-danas se čujem sa svakom od njih – objasnila je pevačica.

Na pitanje da li bi služila vojni rok, ukoliko bi se ponovo vratio na snagu, pevačica je kao iz topa dala pozitivan odgovor.

– To mi je genijalno! Da li sam žena vojnik? Pa da. Da nisam pevačica sigurno bih išla u vojsku, jer sam ja to na muškom nivou. Volim da se tučem i pucam.

Šta je još Milica ispričala, pogledajte u nastavku.

Pročitajte još

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti