Katarinu Radivojević danas saslušavaju o napadu Dragana Bjelogrlića na Gagu Antonijevića

16.09.2021

12:41 >> 12:43

0

Autor: Marija Mitić

Glumica je jedna od očevidaca fizičkog obračuna glumca i reditelja

Katarinu Radivojević danas saslušavaju o napadu Dragana Bjelogrlića na Gagu Antonijevića
Copyright Katarina Radivojević, Foto: ATAImages/ M.M.

Glumica Katarina Radivojević danas će biti saslušana na sudu o slučaju Dragana Bjelogrlića i Predraga Gage Antonijevića.

Glumica je jedna od očevidaca fizičkog obračuna glumca i reditelja, što se moglo videti i na snimcima kamera iz Niškog hotela gde se sve odigralo. Ona je sedela za istim stolom sa okrivljenim Bjelogrlićem.

ATAImages/ Stefan Tomasevic

Osim Katarine Radivojević, o prebijanju Gage Antonijevića od strane Bjelogrlića biće saslušani i Filip Davidović, Vladan Kecmanović i Jovana Sarić.

Podsetimo, tokom ranih jutarnjih časova 23. avgusta, u hotelu u Nišu došlo je do incidenta, kada je glumac i producent Dragan Bjelogrlić fizički nasrnuo na reditelja Predraga Gagu Antonijevića i tom prilikom mu zadao nekoliko udaraca u glavu.

Antonio Ahel/ATAImages

Bjelogrliću je zbog ovog čina određeno zadržavanje u policiji do 48 sati, nakon saslušanja. On je policijskim vozilom prebačen u pritvorsku jedinicu u pratnji svog advokata. Sutradan je iz KP zavoda u Nišu, gde je prenoćio, priveden na saslušanje u Osnovno javno tužilaštvo u Nišu.

Nakon saslušanja na kojem je, kako je saopšteno, priznao da je nasrnuo na režisera i izrazio kajanje zbog toga, OJT je ukinulo meru zadržavanja i Bjelogrlić je pušten da se brani sa slobode, uz napomenu da se pretkrivični postupak protiv njega nastavlja.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike