Stanje Marine Tucaković se drastično pogoršalo: Oglasio se zamenik direktora bolnice

17.09.2021

11:42 >> 11:43

0

Autor: M. Mitić

Na odeljenju intenzivne nege je, životno ugrožena

Stanje Marine Tucaković se drastično pogoršalo: Oglasio se zamenik direktora bolnice
Antonio Ahel/ATAImages

Stanje Marine Tucaković koja je smeštena u KBC Dragiše Mišović menja se iz sata u sat, a sada je znatno lošije.

Iako su mediji sinoć izvestili da je Marina bolje, njoj se stanje drastično pogoršalo tokom noći i jutra, što je saopštio profesor Dr. Peđa Savić, zamenik direktora KBC Dragiša Mišović

– Negde sam pročitao da je Marina skinuta sa respiratora, žena je u ekstremno teškom stanju, prvenstveno zbog svoje maligne bolesti, a kovid je samo dodatno pogoršao situaciju. Ženu u takvom stanju bi i grip odneo, a posebno ovako nešto – započeo je razgovor Profesor Savić.

Marina Tucaković/Foto:24sedam/D.B.

– Ona je i dalje respiratorno nestabilna, sa metastazama na plućima i koronom… Na odeljenju intenzivne nege je, životno ugrožena. Intubirana je kada je primljena u bolnicu i priključena na respirator, sa maksimalnim protokom kiseonika. Iz ove kuće sigurno niko nije dao informaciju da je Marina van životne opasnosti jer to nije istina. Žena je u ekstremno lošem stanju, to nije zbog korone već zbog maligne bolesti. Kada sam je video… Žena ne liči na sebe, istopila se, nema 40 kilograma – rekao je Dr. Predrag Savić za Kurir.

Podsetimo, Marina već dugi niz godina vodi borbu sa kancerom, a pre tri dana ustanovljeno je i da je pozitivna na koronavirus, koji je doprineo naglom i velikom pogoršanju njenog stanja.

Pročitajte još:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam