Oduvek je isticala da mu je zahvalna, a sada je slomljena: Bekvalčeva se oprostila od Minje Subote (VIDEO)

17.09.2021

13:14 >> 12:59

0

Autor: Marija Mitić

Svoje žaljenje zbog smrti kompozitora, kao i zahvalnost, pevačica je iskazala danas na Instagramu uz emotivne reči i video snimak iz njegove emisije u kojoj

Oduvek je isticala da mu je zahvalna, a sada je slomljena: Bekvalčeva se oprostila od Minje Subote (VIDEO)
Copyright ATA Images/Printscreen/instagram/bekvalceva

Našu javnost ovog jutra rastužile su vesti o smrti voditelja i kompozitora Minje Subote. On je preminuo je u 82. godini nakon duge i teške borbe sa bolešću.

Minja je bio zaslužan za uspešne karijere mnogih naših javnih ličnosti, između ostalog i Nataše Bekvalac, koja je prvi nastup imala upravo u njegovoj emisiji “Muzički tobogan”. Svoje žaljenje zbog Minjine smrti, kao i zahvalnost, pevačica je iskazala danas na Instagramu uz emotivne reči i video snimak iz pomenute emisije.

– Obeležili ste mi detinjstvo i postavili moje muzičke temelje. Danas sam ovo što jesam jer sam odrastala uz Vas kao mentora i muzičkog roditelja. Muzika je put do sreće… Hvala, čika Minja – napisala je Nataša na Instagramu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva)

Nataša je do sada u više navrata isticala koliko je zahvalna Minji Suboti na svemu što je učinio za nju.

– Meni je žao što moja Hana (prim.aut. ćerka) neće doživeti to što sam ja doživela da se talentovanom decom bave na taj način kao što je slučaj bio u mojoj školi. Moja škola je imala hor i odličnu profesorku muzičkog koja je mene odmah čula, još u prvom razredu i stavila za solistu celog hora – govorila je Nataša svojevremeno i dodala:

Minja Subota i Nataša Bekvalac, Printscreen/ Instagram/ Bekvalceva

– Postojali su razni muzički festivali na kojima je naša škola konkurisala, pa sam se tako kao solista upoznavala sa brojnim važnim ljudima, među kojima je bio i dirigent Joca Adamov. On je dirigovao i u ‘Toboganu’ koji je vodio Minja Subota. Njih dvojica su se u kombinaciji na sjajan način bavili muzikom za decu. Oni su mene prepoznali i kao dobrog pevača i interpretatora, ali i kao celokupan proizvod, jer ja nisam samo izlazila i pevala. Ja sam se trudila, uz pomoć svoje mame, da to bude čitav scenski nastup, od garderobe do scenskog pokreta koji je mama satima vežbala sa mnom, i to svaki pokret do detalja. Kad sam se na javnoj sceni pojavila 2000. godine svi su govorili da sam ‘kompletan proizvod’, ali to nije nešto što se rađa preko noći, nego je to, uz talenat, nešto na čemu se naporno radilo – ispričala je Nataša ranije za medije.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike