Sve je već bilo registrovano na Interpolovoj poternici! Zvezda „Granda" otvorila dušu nasred scene (FOTO)

19.09.2021

19:34 >> 19:36

0

Autor: M. Gudžulić

Antonija Fiolla iz Zagreba osim panik tastera, doživela je još jednu dramu - na putu ka čuvenom studiju

Sve je već bilo registrovano na Interpolovoj poternici! Zvezda „Granda" otvorila dušu nasred scene (FOTO)
Antonija Fiolla ,,Zvezde Granda" pritnscreen

Antonija Fiolla se predstavila na sceni čuvenog talent-šoua „Zvezde Granda” pesmom „Ponovo”, koju inače izvodi Nataša Bekvalac, međutim, već na gotovo prve taktove hita dobila je „panik” od ekipe žirija, što je značilo samo jedno – ispadanje iz takmičenja. Sa druge strane, Zagrepčanka je i na putu ka studiju doživela veliku dramu – jer je bila izgubila ličnu kartu.

Pročitajte još:

Pošto je otvorila dušu, uspela je da zadrži svoje mesto.

– Nismo te upoznali, a već nam odlaziš… – rekla joj je Sanja Kužet, nakon čega je takmičarka odmah istakla koliko joj je žao, pa objasnila da nije uspela da obavi tonsku probu jer je zakasnila zbog problema koje je imala na granici.

– Izgubila sam ličnu kartu, koju sam u međuvremnu našla, ali je već bila registrovana na Interpolovoj poternici, pa su me vratili sa granice u dva ujutru. U pet sam stigla u Zagreb, pokupila novu ličnu i, evo, vratila se ovde – rekla je tada ona, pa je Ceca predložila produkciji da joj da šansu da otpeva drugu pesmu.

Kada su se svi složili, Antonija izvela „Ti možeš sve”.

Antonija Fiolla ,,Zvezde Granda” pritnscreen

– Ima tu puno posla, ali mi ćemo da je uzmemo – izjavila je Snežana Đurišić, dok joj je Marija Šerifović poručila da ide kući pevajući i da to čini 24 sata dnevno.

– Da li je ovo moguće? – pitao se Saša Popović, na šta je voditeljka dodala da se sve na kraju isplatilo i poželela joj puno sreće sa novom mentorkom.

Pročitajte još:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi