Estrada pod lupom 24sedam: Nedelja u kojoj je preminula Marina Tucaković (FOTO)

20.09.2021

07:15 >> 07:37

0

Čuveni tekstopisac izgubila je bitku, posle duge i teške bolesti

Estrada pod lupom 24sedam: Nedelja u kojoj je preminula Marina Tucaković (FOTO)
Copyright Antonio Ahel/ATA Images/Instagram_Helena Topalović Aleksić

Na estradi – ništa novo! Turbulentno, kao i uvek. Osim lepih vesti poput toga da je Maja Berović u drugom stanju, da se Kostadin Terzić oženio, te da se i ćerka pevača Milana Topalovića Topalka, Helena, takođe zaklela na večnu ljubav, razne drame su protekle sedmice tresle svet poznatih, o čemu vas je 24sedam blagovremeno izveštavao.

Saslušan je svedok u slučaju BjelogrlićAntonijević, nesuglasice Cece i Milija su isplivale na videlo, a na samom kraju, u nedelju, nema koga nije potresla vest o smrti Marine Tucaković.

Pročitajte još:

„Marina, hvala Vam na svemu”

Marina Tucaković preminula je u nedelju, 19. septembra, posle duge i teške bolesti. Poslednje dane je provela u bolnici „Dragiša Mišović“, gde je bila prebačena pošto je bilo ustanovljeno da je pozitivna na koronu, iz jedne privatne klinike u koju je primljena zbog teškog gušenja. Najpoznatiji tekstopisac, tvorac hitova koje su otpevali Ana Nikolić, Jelena Karleuša, Zdravko Čolić, Neda Ukraden, Oliver Dragojević, Svetlana Ceca Ražnatović, Lepa Brena, Džej Ramadanovski, Aca Lukas… I mnogi drugi, dugo se borila s kancerom i primala terapije koje su joj pomagale da prebrodi tegobe. Uvek se, međutim, trudila da ostane vedrog duha i razmišlja pozitivno.

Brojne zvezde su joj putem društvenih mreža teška srca uputile poslednje zbogom. Ceca je za 24sedam naglasila da svako ko je Marinu imao za prijatelja treba sebe da smatra privilegovanim. Goga Sekulić je otkrila za naš portal da će je pamtiti kao lafčinu, legendu…

Marina Tucaković, Antonio Ahel/ATAImages

Prema poslednjim navodima domaćih medija, Marina neće biti sahranjena u Aleji zaslužnih građana, već će počivati kraj svog sina Miloša, koji je preminuo pre 13 godina. Ovo je bila Marinina poslednja želja, piše „Pink.rs”, koju će joj porodica ispuniti, a tragedija koja ih je zadesila kada je Miloš preminuo promenila im je živote.

Marina Tucaković, Printscreen Instagram/draganamirkovic

Marina Tucaković, Printscreen Instagram/draganamirkovic

Marina Tucaković, printscreen Instagram Katarina Grujić Gobeljić

Smrt sina, Marini je do samog kraja bila najveća rana. Njenu „Mišo moj” koju je otpevala Ana Nikolić, posvetila je njemu.

Trudna Maja Berović!

Kako je 24sedam saznao – Maja Berović je u drugom stanju. Izvor blizak pevačici, do koga je došla naša ekipa, kaže da je ona tek na početku trudnoće, a vest o prinovi veoma je usrećila kako nju, tako i njenog supruga Alena Dragosava sa kojim je u braku pola decenije.

Ranije, Maja je u javnosti govorila da ima veliku želju da se ostvari kao majka, a kako je tada navodila, zbog karijere je čekala pravi momenat za to. Sa Alenom, u braku je od 2016. godine i, za razliku od mnogih pevačica, Maja i Alen su se odlučili za manju i romantičnu svadbu u krugu najbliže rodbine i prijatelja. Venčanje je organizovano na grčkom ostrvu Rodos, pod otvorenim nebom.

Maja Berović ATAImages/Antonio Ahel

Sudeći prema fotografijama koje pevačica objavljuje na društvenim mrežama, njoj se stomak još uvek ne nazire, te tako uspeva da sakrije od javnosti da je u blagoslovenom stanju.

Oženio se Kostadin Terzić

Sin prvog čoveka Crvene zvezde i njegova izabranica Valentina stali su na ludi kamen 18. septembra u svečanoj sali jednog prestoničkog hotela i pred oko 200 zvanica. Lepa mlada uzela je muževljevo prezime, a svoju sreću posebno nije krio Zvezdan Terzić, koji je u kratkom govoru tokom svadbenog veselja istakao da je snaja pravi anđeo.

Valentina i Kostadin inače već imaju sina Vuka, a na putu je i još jedna prinova.

Inače, specijalni gost na venčanju bio je ni manje, ni više – legendarni Zdravko Čolić.

Zdravko Čolić, Instagram printscreen Bojana Rajić Đurđević

Za mladence i sve goste, Čola je zapevao hit „Ti si mi u krvi”.

Dug veo i šlep – ovako se udala Topalkova ćerka!

Ćerka poznatog pevača Milana Topalovića Topalka, Helena Topalovć izgovorila je sudbonosno da svom 10 godina starijem izabraniku Draganu Aleksiću, bivšem mužu voditeljke Jovane Dimitrijević.

Helena Topalović Aleksić, Printscreen Instagram/Helena Topalović Aleksić

Svog životnog saputnika Helena ne želi da eksponira u javnosti, te sve vreme krije njegov lik prilikom objavljivanja fotografija, ali smo mi uspeli da otkrijemo ko kome je reč.

Pevačeva ćerka je na dan svog venčanja nosila „prljavo belu” venčanicu, dubokog dekoltea i velikih „puf” rukava, sa do poda dugačkim velom. U donjem delu haljina je veoma masivna i sa dugim šlepom za koju je izdvojila pozamašnu sumu novca.

Helena Topalović i Dragan Aleksić, Printscreen Instagram/ Ordinacijamarkovicnv

Ekipa 24sedam je dan nakon venčanja uslikala novopečeni par u Heleninom kraju.

Zgrada Helene Topalović, Foto: 24sedam

Naime, mladoženja je svoju izabranicu dovezao do zgrade, poljubio je, a ona se potom sa kesama uputila do stana, dok je on nastavio vožnju u nepoznatom pravcu.

Saslušan svedok u slučaju Bjelogrlić – Antonijević

Glumac Dragan Bjelogrlić je 23. avgusta priveden zbog fizičkog nasrtaja na reditelja Predraga Gagu Antonijevića u ranim jutarnjim satima u niškom hotelu “Ambasador”. Dok Gaga tvrdi da ga je Bjelogrlić nekoliko puta toliko jako  udario da nije mogao da se pomeri, Dragan se pravdao da je bio isprovociran.

Povodom ovog incidenta, saslušan je pisac Vladimir Kecmanović koji je bio svedok dešavanja.

Dragan Bjelogrlić, Vladimir Kecmanović, Gaga Antonijević, ATA Images/Printscreen

Kecmanović je sporne večeri sedeo za stolom sa Gagom, kada se Bjelogrlić najednom pojavio i počeo da ga udara.

— Bio sam za stolom sa Predragom Antonijevićem, tada je Dragan Bjelogrlić došao i udario ga. Onda je nastalo neko koškanje. Dok sam prišao, Bjelogrlić je nastavio da ga udara – ispričao je pisac za naš portal sve ono što je izjavio u tužilaštvu i otkrio da li je bilo provokacija:

— Nije bilo dobacivanja, ja sam bio sa Antonijevićem ceo dan – kategorično tvrdi pisac i dodaje:

Dragan Bjelogrlić, Printscreen Twitter/Pluton@Pluton45873221

— Pošto sam svedok u ovome ne bih ništa mnogo komentarisao, pošto je stvar svakako ružna.

Ceca vs. Mili u „Zvezdama Granda”

Proteklog vikenda emitovana je prva emisija nove sezone „Zvezda Granda”, a osim kandidata, publiku je zanimalo i kakve to nesuglasice imaju Ceca Ražnatović i Aleksandar Milić Mili. Naime, pošto je pevačica još u najavi otkrila da se sudi sa kompozitorom, mnoge je zaintrigirala.

Kako je vreme odmicalo i članovi žirija primetili su da između Cece i Milija postoji netrpeljivost, pa su ih pitali da li razgovaraju, na šta je Ražnatovićeva imala već spreman odgovor.

Ceca Ražnatović i Aleksandar Milić Mili ATAImages/Antonio Ahel

– Mili i ja razgovaramo, naravno, jer smo civilizovani ljudi. S druge strane, mi smo i na sudu, ništa lično To je moja i Milijeva stvar – rekla je ona, ne želeći da ulazi u detalje, dok je Miliju bilo vidno neprijatno što se o ovoj temi javno priča.

– Koliko si joj dužan para? – pitao je Popović Milija.

– Bitno je devet albuma, pesme koje ostaju za sva vremena, dva Ušća – odgovoro je Milić, a onda mu je Ceca zapevala stihove svoje pesme „Noćas kuća časti”.

Pročitajte još:

– Dužan si mi brdo para, za vremena dobra stara, al’ ćeš se za dlaku spasti, Ceca uvek časti – otpevala je Ceca, nakon čega su članovi žirija pitali dvojac zbog čega su na sudu i ko je koga tužio.

– Pazi, ovo može biti upotrebljeno i na sudu – rekla je Ana Ceci.

– Papiri su papiri! To je samo pesma – odgovorila je ona.

Podsetimo, Ceca je tužila Milija jer se upisao kao vlasnik fonograma svih albuma koje je radio sa njom, a povodom ovoga se oglasio i Milijev advokat, koji tvrdi da Ražnatovićeva duguje njemu, te da je kompozitor svoj deo uredno platio.

Treća sreća – Britni Spirs ponovo verena

Američka pevačica Britni Spirs nedavno je zvanično oslobođena starateljstva, a sada, rešila je da započne svoj novi život – ovaj put udvoje. Naime, njeni fanovi su bili oduševljeni pošto je pevaica pokazala skupoceni „kamen” na ruci i „zbrisala na neko vreme” s društvenih mreža, da proslavi veridbu.

Dugogodišnja ljubav sa Semom je, izgleda, bila dovoljno jaka da prebrodi sve.

Britni Spirs, Foto: Profimedia

Inače, Britni iza sebe ima dva braka, a prvi je trajao samo 55 sati. Tada je u Las Vegasu sudbonosno „da” izgovorila prijatelju iz detinjstva, Džejsonu Aleksanderu, dok se drugi put udala 2004. godine za Kevina Federlajna, s kojim ima dvoje dece – Šona i Džejdana.

Razveli su se četiri godine kasnije.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike