Kao da me je neko presekao testerom: Kuma Marine Tucaković odvela kantautorku u Hitnu i tada su se poslednji put videle

20.09.2021

07:48 >> 08:26

0

Autor: D. Božović

Marijana je objasnila da su njih dve imale velike planove, bile drugarice preko 30 godina

Kao da me je neko presekao testerom: Kuma Marine Tucaković odvela kantautorku u Hitnu i tada su se poslednji put videle
Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Marina Tucaković preminula je u 67. godini nakon teške bolesti, a za sobom je ostavila brojne prijatelje i kolege neutešne.

Marini je rak dojke dijagnostikovan u februaru 2018. godine, a mukotrpnu borbu podnosila je visoko podignute glave i u jednom od intervjua je govorila da u svemu treba biti realan.

Njena kuma i najbolja prijateljica, Mirjana Petrović kroz jecaje se prisetila svega što je prošla sa Marinom i da je ona bila najbolji čovek kog poznaje.

Antonio Ahel/ATAImages

– Kume i drugarice smo preko 30 godina. To je bio veoma poseban odnos. Sve vreme bolesti sam bila uz nju, to je bila moja misija. Da ona ozdravi i bude dobro. Brinula je, ali je stalno imala vedrinu. Uvek kada kažeš za nekoga nešto, bilo dobro ili drugačije, ona kaže dobar je to čovek. Za nju su svi bili dobri, niko nije bio loš. Kao da me neko presekao testerom i da me pola sahranjuju, a da pola ostajem ovde, na ovom svetu – kroz suze priča Marijana.

Marina Tucaković, Antonio Ahel/ATAImages

– Strpala sam je u utorak u Hitnu pomoć i oprostili smo se, obe smo znali da je poslednji put. Nebeska ljubav i susret između nas dve. Išle smo pre mesec dana na Palić, molila me da je vozim, uživale smo na putu do tamo, pevale smo i smejale se.

– Terala sam je da piše, rekla sam joj: „Čola ima melodije, hajde da ti ja pomognem da puštam muziku i da ti pišeš”. Uvek je bila duhovita. Imam sestru i Marina je tu pored. Bila mi je najbliža – sa jecajem u glasu ispričala Marijana Petrović, kuma Marine Tucaković za „Blic”.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike