"Sada je kod svog Miše": Estrada ne prestaje da tuguje za Marinom Tucaković, opraštaju se emotivnim porukama (FOTO)

20.09.2021

08:13 >> 09:41

0

Ne mogu da veruju da je više nema, zahvalni su joj na svemu

"Sada je kod svog Miše": Estrada ne prestaje da tuguje za Marinom Tucaković, opraštaju se emotivnim porukama (FOTO)
Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Marina Tucaković, čuvena hitmejkerka, preminula je juče u 67. godini u KBC Dragiša Mišović, gde je bila na respiratoru nakon što je konstatovano da je zaražena koronavirusom. Mnogi pevači kojima je Marina napravila hitove i promenila karijere oprostili su se od nje na društvenim mrežama, a objave ne prestaju da se nižu.

pročitajte još

Pevačica Milica Todorović objavila je Marininu fotografiju uz poruku koja je mnoge rastužila.

– Moja Marina… Blago naše! Neću staviti crno-belu sliku, želim da te pamtim ovakvu. Otišla je najbolja među najboljima. Imala sam tu čast da doživim da mi baš ona napiše moje prve pesme, moje najuspešnije pesme. Uporedi me… Zašto cura sedi sama… Reci ja… Gade… Uvek je bila tu za mene, imala savet i lepu reč. Pisale smo se pre neki dan… Bila je entuzijasta, veliki borac. Uvek bi mi odgovorila da se ne da i da će sve biti dobro. Verovala sam da će pobediti. Sada se odmorila i napokon je kod svog Miše. Hvala ti za sve. Bez tebe muzika više neće biti ista. Volim te, putuj s anđelima. Pretuga… – napisala je Milica.

Milica Todorović, A.A./ ATAImages

Željko Samardžić objavio je fotografiju sa Marinom, uz emotivnu poruku.

– Sipajte mi još jedan viski, jer srušio se sav moj svet… Zauvek ćeš nedostajati. Zauvek ću pamtiti tvoj osmeh, mila moja Maki. Zauvek ću iščekivati tvoje nove brilijantne tekstove, jer ne verujem da te više nema. Takvi kao ti su besmrtni. Voli te beskrajno tvoj Babare. Nek ti je večna slava i hvala za sve – napisao je Željko Samardžić.

Pevačica Gabrijela Pejčev otkrila je da se sa Marinom videla pre samo nekoliko dana.

– Poslednji put se videle pre par dana… 11. septembar. Išla sam da mi potpiše neka prava. Kaže: ‘Šta se sad zaje*avaš sa ovim, kad će ona latino pesma što smo radile, čekam da je izbaciš jer znam da je to to, ništa mi se skoro nije dopalo kao ta pesma?’. Rekoh, evo uskoro će, šaljem ti da vidiš finalni rezultati… Žurim, odoh, pa se vidimo… I eto sad. Putuju Makice! – napisala je Gabrijela.

Mira Škorić se takođe oprostila od Marine.

– Ma i da je od Boga, mnogo je, stvarno, mnogo je. Marina naša, ne postoje reči. Ostavila si neizbrisiv trag. Neka te anđeli čuvaju – napisala je Mira uz Marininu sliku na svom nalogu na Instagramu.

Ana Nikolić je takođe uputila Marini poslednje zbogom, uz fotografiju koja je nastala pre nekoliko godina.

– Neki srećniji dani, ali odavno… Već dugo, tu je neka tuga… Baš ona koju si videla u mojim očima kad sam kao devojčurak došla prvi put kod tebe. Tada te nisam razumela. A sve je uvek bilo baš onako kako ti kažeš. Volim te zauvek. Mišo, tvoja ‘celi život guska’. Jedina si imala suštinu, formalnosti nisu tvoj fah. A od tebe sam naučila nešto najvažnije – kako se dostojanstveno živi sa bolom. I tako si i otišla – dostojanstveno – napisala je Ana Nikolić.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Nikolić (@ananikolicofficial)

Aleksandar Milić Mili takođe se oprostio od Marine.

– Otišla je jedna umetnost koja se nikada ponoviti neće. Odlučila je da ode, odlučila je da svet napravi boljim i odlučila je da ostane zauvek. Pisala je ljubav, živela ljubav i svako od nas je dobio deo te ljubavi. Nema čoveka kome nije poslala stih koji pamti celoga života. Nema veselja ni tuge koje nije oslikala u večnost. Velika žena i veliki umetnik koju će tek vreme koje dolazi nagraditi besmrtnošću i divljenjem. Radili smo 25 godina neprekidno, stotine pesama i preko 20 albuma. To je bio period kada svaka pesma je otvarala novo nebo i nijedna neprospavana noć, dok sve nije gotovo, nije svanula. Živela je za druge, da im što lepše i jasnije ispriča da vredi živeti, da vredi voleti i da sve će proći, ali osmeh neće. Hvala ti što sam te sreo, hvala ti što si me prigrlila, hvala ti što si me stvorila, hvala u ime svih nas. I sve ovo stane samo u jedno ime – Marina. Počivaj u miru ljubavi – napisao je Mili.

– Znam da si sada odmorila svoju dušu i da si se preselila na čistije i uzvišenije mesto. Ostaje mi samo da se nadam da ćemo se sresti opet tamo gde živi ljubav. Srećni smo mi što smo te poznavali i što smo te poznavali i što je tvoja ruka napisala istorijske pesme, koje će ostati zauvek da žive. Počivaj u miru anđele moj. Voli te tvoja Indira zauvek – napisala je na svom nalogu na Instagramu Indira Radić.

Antonio Ahel/ATAImages.

– Napustila nas je jedna divna žena, veliki umetnik! Bila je to mučna borba. Počivaj u miru draga moja Marina… Osećam se privilegovano jer sam te poznavala, hvala ti na svim pesmama i savetima. Još jednom, počivaj u miru anđele naš – napisala je pevačica Elma Sinanović.

Elma Sinanović, ATAImages/ Antonio Ahel

– Srećan ti put na večni počinak. Lepo se odmori i hvala ti za sve – napisala je na svom nalogu na Instagramu Vesna Zmijanac.

– Maki moja premila, ti ljudska gromado. Sve što bih u ovom momentu imala reći, malo je. Bila si pre svega veliki čovek, a zatim veliki umetnik kog Balkan više neće videti. Hvala ti za predivne tekstove koje si napisala za mene, hvala ti za noći pune smeha, hvala ti za sve ikada. Neka ti je večna slava. Počivaj u miru i odmori se. U mom srcu ćeš ostati večno. Iskreno saučeće porodici – poručila je Maja Berović.

U domaćim medijima pojavila se vest da je Marinina poslednja želja bila da počiva kraj sina Miloša, koji je preminuo pre 13 godina, te se pretpostavlja da će biti sahranjena na Novom groblju, ali vreme i dan sahrane još nije poznat.

pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike