Po ovome će je pamtiti! Braja za 24sedam o Marini Tucaković: Ne znam da li će se desiti neko poput nje

20.09.2021 | 09:33 >> 09:55

Autor: Nemanja Vujčić

Čuveni kompozitor je veoma voleo svoju prijateljicu i koleginicu, sa kojom je godinama sarađivao

Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Marina Tucaković, tekstopisac i jedna od najvećih hitmejkera u regionu, preminula je juče u KBC Dragiša Mišović, gde je bila hospitalizovana nakon što se pokazalo da je pozitivna na koronavirus. Od nje su se sinoć, ali i danas, mnogi oprostili na društvenim mrežama i u izjavama za medije, a za 24sedam oglasio se kompozitor i tekstopisac Dragan Brajović Braja.

Copyright Dragan Brajović Braja ATAImages/Anotnio Ahel

Braja je neko ko je dugi niz godina u muzičkoj industriji, a Marina i on su bili, pre svega, veliki prijatelji, a onda i saradnici. On nije želeo previše da priča, što je razumljivo, jer vest o Marininoj smrti nikome nije lako pala.

pročitajte još

– Ne bih, verujte mi, da pričamo nešto mnogo, neka prođe sahrana, pa ćemo razgovarati o njoj, ima vremena. Pamtiću je po tome što je bila toliko velika i retka žena da ne znam kada će se i da li će se desiti neko poput nje – rekao je Braja za 24sedam.

Copyright Dragan Brajović Braja, 24sedam/ Goran Sivački

On je prethodne večeri pružio podršku Marininom sinu Milanu Raduloviću Laći na društvenoj mreži Tviter.

– Znaš koliko sam je voleo… Maki već živi večno – poručio je Braja Laći i stavio nekoliko emotikona srca.

Copyright Milan Radulović Laća, Dragan Brajović Braja, Printscreen Twitter

Podsetimo, Marina je dugo bolovala od karcinoma, a godinama nije dala bolesti da je pokosi. Probala je sve i slušala savete lekara, a kad god bi se osećala dobro, ona je stvarala pesme za svoje saradnike. Kako je njen suprug Aleksandar Futa Radulović izjavio kada je Marina hospitalizovana, ona je praktično do pre nekoliko dana pisala pesme.

Copyright Marina Tucaković, Antonio Ahel/ATAImages

Vreme i mesto sahrane čuvene hitmejkerke još uvek nije poznato, a u domaćim medijima pojavila se vest da je njena poslednja želja bila da počiva pored sina Miloša, koji je preminuo pre 13 godina.

 

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam