Peh godine! Džej Lo svetski obučena, a ispod etiketa sa cenom (FOTO)

30.08.2021

18:57 >> 18:59

0

Pevačica se na nedavno održanoj reviji pojavila u cvetnoj odevnoj kombinaciji, a zbog etikete koja je virila ispod ogrtača, Dženifer je postala glavna tema

Peh godine! Džej Lo svetski obučena, a ispod etiketa sa cenom (FOTO)
Copyright Dženifer Lopez, Profimedia

Dženifer Lopez prisustvovala je reviji čuvenog brenda „Dolče i Gabana“, a za ovu priliku obukla se svetski, ali zbog jednog detalja, mnogi fanovi komentarišu da se obrukala.

Naime, pevačica je obukla cvetni dezen uskih pantalona, sa ogrtačem, a na sve to je imala i krunu na glavi, sa krupnim cvetovima.

Dženifer Lopez, Profimedia

Svedena šminka, torba zlatne boje i viskoke štikle upotpunile su njenu odevnu kombinaciju. Međutim, ono što je doprinelo da pevačicin stajling ne bude besprekoran jeste etiketa sa cenom koja je virila ispod ogrtača, a koja je povremeno ćarlijala uz dodir vetra.

Korisnici društvenih mreža nisu mogli da ostanu uzdržani kada su videli da je Džej Lo, velika zvezda zaboravila da skine etiketu.

– „Ima sto čuvara iza sebe, pa da ni jedan nije mogao da joj ukaže na to… Kakav gaf“, „Pa da li je moguće da se ovoliko ispalila“, „Bar oni imaju ljude koji su zaduženi za njihovu garderobu“, „Ceo tim oko nje, a ovakva greška“ – bili su samo neki od komentara na račun pevačicinog peha.

Dženifer Lopez, Profimedia

Iako u odevnoj kombinaciji izgleda savršeno, njena elegancija ovoga puta pala je u drugi plan zbog etikete koja se povremeno nazirala ispod ogrtača.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike