Drejk: Ukinite Gremi nagrade!

26.11.2020

16:02 >> 16:22

0

Autor: Z. T.

Reper se oglasio nakon saznanja da slavni pevač nije nominovan

Drejk: Ukinite Gremi nagrade!
Copyright Drejk / Profimedia

Reper Drejk je zatražio da “Gremi” nagrade budu zamenjene novima, nakon što je nekoliko umetnika previđeno u ovogodišnjim nominacijama.

-Mislim da bi trebalo da prestanemo da dozvolimo da nas svake godine šokira veza između uticajne muzike i ovih nagrada – rekao je reper.

– Ovo je sjajno vreme da neko započne nešto novo što možemo vremenom da izgradimo i prenesemo na generacije koje dolaze – dodao je on.

Drejk je sve ovo rekao nakon što slavni pevač “The Weekend”, čije je pravo ime Abel Tesfaje, nije nominovan za Gremi nagrade, koji se tim povodom oglasio na svom Tviter profilu.

Naime, Abel Tesfaje u besu napisao je status na Tviteru.

– Gremiji su i dalje korumpirani. Dugujete meni, mojim obožavaocima i transparentnosti u industriji – glasio je njegov tvit.

Inače, ceremonija dodele nagrada predviđena je 31. januara, ali se zbog epidemije korona virusa za sada ne zna da li će biti u onlajn izdanju ili sa fizičkim prisustvom nominovanih.

Drejk je u svojoj objavi na Instagramu naglasio da “The Weekend” nije jedini koji je izostavljen iz nominacija, navodeći izvodjače poput Lil Baby i Pop Smoke – koji jesu nominovani u par kategorija iz rep muzike.

PROČITAJTE I:

Umesto od Maradone, na Tviteru se opraštaju od Madone? (FOTO)

Ovako Điđi Hadid uživa s dvomesečnom ćerkom: Na Instagramu ju je prvo krila kako je znala i umela, a sad se već opustila! (FOTO)

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

TAGOVI:

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike