Vratiće im milo za drago?! Usred ljubavne priče Darka Lazića i Marine Bobak, oglasila se pevačeva bivša (FOTO)

31.08.2021

14:56 >> 15:04

0

Autor: D. Božović

Marina Gagić je na Instagramu objavila citat kojim se obratila svima onima koji su je povredili, a možda ponajviše njen bivši verenik

Vratiće im milo za drago?! Usred ljubavne priče Darka Lazića i Marine Bobak, oglasila se pevačeva bivša (FOTO)
Copyright Marina Gagić, Instagram printscreen/ gagic_marina

Dok Darko Lazić neprestano objavljuje fotografije sa novom devojkom Barbarom Bobak iz provoda i njihove romantične trenutke, Marini Gagić nije svejedno, a o tome govori i njena poslednja objava u okviru Instagram storija.

Da joj nije lako dok ih gleda kako se ljube i grle, i koliko je sve to povređuje govori i citat koji je objavila na Instagramu.

Marina Gagić, Printscreen Instagram/gagic_marina

– I kada dobiješ priliku, a dobićeš, da vratiš milo za drago onima koji su te povredili, mada imaš svako pravo da se osvetiš, da im vratiš isto, ma tri puta gore, zastani i seti se: Ti nisi takva. Ti nisi kao oni. Tebe i tuđa bol boli. Znaš i sama. Mada će ti osveta u prvi mah doneti olakšanje, na kraju ćeš ti biti ta koja će o sebi loše misliti. Jer ti si takva. Tvoje srce je toliko veliko da saoseća sa onima koji su te povredili čak i onda kada im karma vrati za to što su ti uradili. Izaberi ljubav. Prema sebi. Na sebe ćeš se ponositi. Samo se odalji od onih koji su ti loše naneli. Duboko udahni, lagano izdahni i… Pusti. Izaberi ljubav, jer to je ono što si ti. I to je ono što zaslužuješ. Sopstveni mir – glasi objava Gagićeve na pomentoj društvenoj mreži.

Inače, Marina nije precizirala kome su upućene ove reči, ali iz priloženog se jasno vidi.

Marina Gagić i Darko Lazić Instagram screenshot

Podsetimo, Lazićeva bivša verenica je ranije ispričala da se ona i pevač čuju redovno zbog zajedničkog naslednika, ali da će sud odlučiti koliko će biti kod njega, a koliko kod nje.

Marina Gagić ATAImages/Antonio Ahel

– Darku uvek odgovorim na poruku i imam odličnu komunikaciju s njim što se tiče deteta. Imam mir i uživam sa svojim sinom. Meni više ništa nije potrebno. A za ostalo ćemo ići na sud, pa ćemo videti. Darku ću uvek dati sina, nikada mu neću braniti da ga viđa. Ali ne mogu da ga zovem i da mu kažem da dođe da vidi dete. I da, ići ćemo na sud, ne možemo da se dogovorimo. Kad god se s Darkom nešto dogovorim, to ne bude tako. Ovako, sud će lepo da preseče i tako će biti – izjavila je Marina.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike