Ovako je Bogdana izgledala pre nego što se udala za Veljka: Promenila je izgled jednom operacijom! (FOTO)

02.09.2021

11:28 >> 12:23

0

Supruga mladog boksera bila je uspešna u sportu, ali je odlučila da to ostavi po strani

Ovako je Bogdana izgledala pre nego što se udala za Veljka: Promenila je izgled jednom operacijom! (FOTO)
Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Bogdana Rodić, danas Ražnatović, došla je u žižu javnosti kada se saznalo da se zabavlja sa Veljkom Ražnatovićem, sinom pevačice Svetlane Cece Ražnatović i njenog pokojnog supruga Željka Ražnatovića Arkana.

pročitajte još

Mnoge je intrigiralo ko je Bogdana, a ubrzo se saznalo da je poreklom iz Titela, te da se njena porodica bavi uzgojem pilića koje prodaju na poznatim beogradskim pijacama, gde su čak ona i njene dve sestre radile. No, to nije jedino što se saznalo. Bogdana je bila deo juniorske reprezentacije Srbije koja je u Vukovaru 2013. godine osvojila bronzanu medalju na prvenstvu Evrope. Sa ekipom Radivoje Korać dve godine kasnije osvojila je titulu prvaka Srbije u košarci, a zatim je sa Koraćem bila i viceprvak Ženske regionalne lige i finalista Kupa Milan Ciga Vasojević. Ni dve veoma ozbiljne povrede kolena nisu je sprečile da niže uspehe, a pre tri godine donela je odluku da se ipak povuče.

Bogdana Ražnatović, Veljko Ražnatović, ATAImages/ M. M.

Od početka veze sa Veljkom ona nije želela da se medijski eksponira, te nije nikada davala izjave, a jedino na šta je pristajala bilo je da se fotografiše kada se pojavi na nekom događaju.

Bogdana važi za lepoticu, a na sebi je imala sitne korekcije, a između ostalog je uvećala usta. Na fotografijama koje su nastale dok se još uvek bavila sportom, Ražnatovićeva supruga izgleda drugačije, ali je osmeh, njen zaštitni znak i dalje tu.

pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike