Sa Cecom je prijatelj, a sa Karleušom se svađao! Mili o novoj odluci Grand produkcije

02.09.2021

16:34

0

Direktor Zvezda Granda nije krio oduševljenje što u šou dolazi Ražnatovićka

Sa Cecom je prijatelj, a sa Karleušom se svađao! Mili o novoj odluci Grand produkcije
Aleksandar Milić Mili ATAImages/Antonio Ahel

Aleksandar Milić Mili, direktor “Zvezda Granda”, poručio je za 24sedam da je presrećan što će Ceca Ražnatović postati deo ekipa ovog muzičkog takmičenja, u kome će zameniti u žiriju Jelenu Karleušu.

Na pitanje da li je očekivao da će Ceca prihvatiti ovaj angažman, kratko je rekao da je to očekivano za zvezde njenih razmera.

— Ta pozicija je prirodna za tako velike zvezde – istakao je, a zatim izneo impresije povodom vesti koja je sve šokirala.

Ceca Ražnatović, Foto: Milan Maricic/ATAImages

— Radujem se tome, Ceca je moj saradnik i prijatelj unazad 20 godina i najveća zvezda na ovim prostorima. Veoma mi je drago što će doći u “Zvezde Granda” – kaže nam Mili na početku razgovora, delujući iskreno oduševljen.

Da li će se sa Ražnatovićkom bolje slagati nego što je to bio slučaj sa Jelenom, Mili kaže da sve zavisi od toga kako će se šou odvijati i kakvo će biti takmičenje.

S obzirom na to da je sa Karleušom stalno bio u klinču, te da je sa Cecom prijatelj, upitali smo ga da li je sa, sada već bivšom članicom žirija, ostao u dobrim odnosima, ali nam je dao samo kratak odgovor.

— Ja sam sa svima dobar – zaključio je kompozitor.

Jelena Karleuša, Foto: A.A./ATAImages

Podsetimo, Grand produkcija saopštila je danas da u predstojećoj sezoni “Zvezda Granda” više neće biti Jelena, nego Ceca, što je izazvalo veliku pažnju i šok javnosti.

Kako kažu iz Grand produkcije, sigurni su da će Cecina sjajna muzička karijera, iskustvo i znanje koje ima biti vetar u leđa novim učesnicima u ovom takmičarskom show programu.

– Njeno prisustvo u žiriju će doneti jednu novu energiju u kojoj će uživati i gledaoci i učesnici, a emisija “Zvezde Grada” biće gledanija nego ikad – saopštili su čelnici ovog projekta.

Pored ove velike novosti u sastavu stručnog žirija, za gledaoce je produkcija pripremila još noviteta jer će se promeniti i dobro poznata scenografija i u novu sezonu ulaze sa vizuelnim identitetom koji odgovara najgledanijem show programu po svim svetskim standardima.

Sanja Kužet i Voja Nedeljković, voditelji ,,Zvezda Granda”, ,,Zvezde Granda” screenshot

Produkcijski žiri i dalje će biti u sastavu Saša Popović kao predsedavajući, Snežana Đurišić i Aleksandar Milić Mili dok će u u stolicama za stručni žiri i u ovoj sezoni sedeti Ana Bekuta, Marija Šerifović, Viki Miljković, Dragan Stojković Bosanac i Đorđe David.

– Dosadašnjoj članici žirija Jeleni Karleuši smo zahvalni na dugododišnjoj saradnji na ovom projektu i svemu što je uradila za učesnike, a Grand produkcija ostaje kuća u kojoj je Jelena uvek dobrodošla – saopštili su iz ove produkcijske kuće.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi