Saša Kovačević išao u Tursku da operiše nos, ali i mišiće? Pevač iskeširao 4.800 evra za trbušnjake!

03.09.2021

11:37 >> 11:42

0

Pevaču će, navodno, ova korekcija pomoći pri treninzima kako bi mogao bolje da izgleda

Saša Kovačević išao u Tursku da operiše nos, ali i mišiće? Pevač iskeširao 4.800 evra za trbušnjake!
Copyright Printscreen/Instagram

Pevač Saša Kovačević važi za miljenika žena otkako se pojavio na sceni, a kada je počeo da vežba i pokazuje svoje mišiće, pomama za njim postala je veća. Međutim, izgleda da nije sve onako kako se čini jer je pevač, pored teretane, navodno iskoristio i čari estetske hirurgije da bi imao što bolje trbušnjake.

Pevač se, navodno, podvrgao jednom tretmanu u Turskoj uz pomoć kog se brže i lakše dolazi do idealnih trbušnjaka. Navodno se uz ovu intervenciju pojačava efekat treninga i napornih vežbi koje on već godinama praktikuje. Na sajtu poznate turske klinike za estetsku hirurgiju, cena ovog zahvata je 3.800 i 4.800 evra, u zavisnosti za koju metodu se pacijent odluči.

Saša Kovačević ATAImages/Antonio Ahel

– Najviše pacijenata odlučuje se za taj zahvat sa već izgrađenim mišićima na telu i na taj način se rešava višak masnoće u donjem delu stomaka – navodi izvor za Kurir.

Saša se, inače, našao na meti javnosti kada su ga svojevremeno optužili da je lice unakazio plastičnim operacijama, ali je on tada demantovao da je išta operisao. Kako je rekao, on je u Tursku otišao da operiše sinuse, a ne lice.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sasa Kovacevic (@sashakovacevic)

– Treći put sam operisao sinuse jer 20 i nešto godina imam problem sa alergijama i na svakih šest-sedam godina rešavam problem s nosnim školjkama, da ne zamaram sad. To je bio razlog zašto smo otišli, iskoristio sam ovaj period kad nemamo posla i mogu sebi da dozvolim da budem otečen i kakav god, to je bio razlog – rekao je Saša u jednoj emisiji.

pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike