Kanje Vest varao Kim! Reper priznao neverstvo

04.09.2021

09:16 >> 09:27

0

Autor: D. Božović

Iako su svi mislili da je njihova ljubav bila idilična, ipak se pokazalo suprotno

Kanje Vest varao Kim! Reper priznao neverstvo
Copyright KKim Kardašijan, Kanje Vest, Profimedia

Novi album repera Kanjea Vesta naveo je mnoge njegove obožavatelje da pomisle da je varao svoju još uvek zakonitu suprugu Kim Kardašijan tokom turneje „Saint Pablo” 2016. godine.

Naime, Kanje u albumu „Donda” govori o neverstvu u pesmi „Uragan”, ali isto tako i objašnjava da je ta devojka još u igri.

Kanje Vest i Kim Kardašijan, Foto: Profimedia

Oni koji poznaju njegov život tvrde da „nije tajna” da je Kanje varao Kim. te da se i hvalio da je imao odnos sa više devojkaka istovremeno dok je bio na turneji.

Kanje je prevario Kim dok se borio sa alkoholizmom, a pouzdani izvor je rekao za „Daily Mail” da je reper imao mnogo , te da su toga svesni svi oni koji su sarađivali sa njim.

Profimedia

– Nije bila tajna među onima koji su blisko sarađivali s Kanjeom da je varao Kim nakon što se Saint rodio. Na turneji, prevrtao se ispred svog tima, priznao da spava sa devojkama Kim iza leđa, čak je i ušao u lude detalje o odnosima. Oni koji ga dobro poznaju, sedeli su glavom u rukama i nervozno se smejali, dok su članovi posade koji su se upravo pridružili putovanju ostali zaprepašćeni, niko nije mogao da veruje šta govori pred svima, činilo se da ima epizodu i bio veoma maničan – objasnio je izvor za „The Sun”.

Podsetimo, Kardašijanova je decom došla da podrži repera kada je imao promociju pomenutog albuma, a ono što je čeka u narednom periodu, će joj po svemu sudeti doneti mnogo teških momenata budući da je Kanje kroz svoju muziku govorio o svom životu.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike