Severina isprovocirala Srbe?! Traže da joj se zabrani dolazak u našu zemlju (VIDEO)

04.09.2021

10:50 >> 17:18

0

Autor: D. Božović

Pevačica je na svojim koncertima pevala pesme koje imaju nacionalistički prizvuk što su mnogi razumeli kao provokaciju na račun naše zemlje

Severina isprovocirala Srbe?! Traže da joj se zabrani dolazak u našu zemlju (VIDEO)
Copyright Severina ATAImages/J. M. S.

Severina Vučković probudila je gnev među milionskom publikom pesmama koje je pevača na nastupima. Po mišljenju mnogih one imaju nacionalistički prizvuk i mnogi ih smatraju kao provokaciju na račun Srbije.

Naime, pre nekoliko dana isplivao je snimak sa koncerta u Crnoj Gori, na kojem je javno podržala Crnogorce i poručila im „da niko ne sme da ih dira”, a sada se pojavio još jedan sporni klip.

Severina Vučković, Printscreen Twiter

– Severina koji već, peti put po redu ima nacionalističke ispade prema Srbima, a bila je udata za dva Srbina, plus joj je i sin Srbin – napisao je jedan Tviteraš ranije.

Severina Vučković, Printscreen Twiter

– Jadranka peva da su Crnogorci jači od Srbije, a Seve da ne sme niko da ih dira, misleći na nas Srbe. U čemu je razlika. Zabrana za Srbiju – napisao je još jedan korisnik Tvitera vidno razočaran.

Novi klip koji je izazvao još veći haos među publikom, jeste onaj na kojem hrvatska pevačica pesmu osvedočenog srpskog srbomrsca Marka Perkovića Tompsona „Lijepa li si”, što je ponovo razočaralo njene pratioce, koji su putem društvenih mreža najavili peticiju za zabranu ulaska.

– „Kad misliš da ne može gore i niže, Severina te demantuje!”, „Sada posle podrške Crnogorcima peva pesmu ustaše Tompsona!” „Seve je toliko ljuta na Srbiju u poslednje vreme da to nije normalno” – glasili su samo neki od komentara na račun ovog snimka.

Inače, Tompson je javnosti dobro poznat po tome što je praktično oživeo ustaški pozdrav „Za dom spremni”, a njegovi koncerti zabranjeni širom Evrope zbog propagiranja nacističke ideologije.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike