Ćerka Tanje Bošković napravila svadbeno veselje posle tri meseca od crkvenog venčanja (FOTO)

05.09.2021 | 08:52

Autor: D. Božović

Mlada je blistala u beloj venčanici, koja je naglasila njen dekolte, dok se mladoženja, trener Stefan Adžić, odlučio za odelo sive boje

Copyright Foto: ATA images

Ćerka glumice, Tanje Bošković Lana Karaklajić, sudbonosno „da” je svom izabraniku, treneru Stefanu Adžiću izgovorila 8. maja ove godine u Hramu Svetog Save u Beogradu, a juče su napravili i svadbeno veselje.

Mlada je blistala u beloj venčanici, koja je naglasila njen dekolte, dok se mladoženja, trener Stefan Adžić, odlučio za odelo sive boje, a dres kod njihovih zvanica bio je elegancija. Tanja Bošković nije skidala osmeh sa lica i sve vreme je đuskala sa gostima.

Copyright Stefan Adžić, Lana Karaklajića, Prinscreen Instagram/majasusa

Gosti i mladenci su bili odlično raspoloženi, te je u skladu sa tim i atmosfera bila na zavidnom nivou, o čemu svedoče fotografije i snimci na društvenim mrežama. Među gostima bile su glumice Olja Lević, Tanja Markov i Maja Šuša koje su sa pratiocima podelile delić atmosfere na svom Instagram nalogu.

Copyright Stefan Adžić, Lana Karaklajić/Printscreen Instagram/oljalevic

Dekoracija veselja pažljivo je birana nedeljama unapred, a gosti su se veselili na svadbi već od popodnevnih časova.

Podsetimo, Crkveno venčanje ovog para, bilo 8. maja u Hramu Svetog Save u Beogradu. Tada ih je venčao Patrijarh srpski Porfirije. Kuma na crkvenom venčanju bila je pevačica Sara Soti.

Pročitajte još

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam