Karleuša sumirala utiske posle spektakla na Ušću: Hvala svima koji su učinili da Srbija bude svet! (FOTO)

06.09.2021

11:24 >> 11:34

0

Autor: Marija Mitić

Jelena je oduševila sve svojim nastupom na završnoj večeri Music Week festivala 4. septembra, a kada su joj se slegli utisci, posle brojnih pohvala, oglasila

Karleuša sumirala utiske posle spektakla na Ušću: Hvala svima koji su učinili da Srbija bude svet! (FOTO)
Copyright

Jelena Karleuša zapalila je Ušće svojim nastupom na završnoj večeri Music Week festivala 4. septembra, a kada su joj se slegli utisci, posle brojnih pohvala, oglasila se putem Instagrama.

Pevačica se zahvalila svima na realizaciji njenog spektakularnog performansa, te sumirala utiske.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar)

– Hvala svima koji su učestvovali u realizaciji koncerta na Music Week-u. Svako je dao 300 posto sebe da Srbija bude svet. Radili smo danonoćno, preko sto ljudi, uloženo je mnogo. Moju ljubav i poštovanje prema publici da dođe da me gleda i podrži iskazujem tako što se mnogo trudim, mnogo dajem. Moj tim pod dirigentskom palicom Zorana Birtaševića zna da granice postoje samo da bismo ih pomerali i lavovski se trude i grizu da kad izađem na scenu sve grmi-  napisala je Karleuša, a potom se zahvalila svom prijatelju i PR menadžeru Zoranu Birtaševiću, plesnoj grupi koja ju je pratila kao i ostalim zaslužnim učesnicima i organizatorima.

Objava Jelene Karleuše, Printscreen Instagram/ Karleusastar

– Hvala mom bratu Zokiju, brutalnim igračima i Ziletu, dizajnerim kostima, reditelju, ljudima za zvuk i svetlo, tehničkom osoblju, brzoj promeni koja je pokidala na čelu sa Šekijem, scenografu Bobanu, hvala Mikiju i Peci, kao i svim ljudima iz Sky Music-a. Hvala kaskaderima, Nebojši iz Ateljea Trag, hvala mojoj Jovani, dragoj Saški, Bojanu, Radošu, mojoj Ljubici frizerki, šminkerima, svim asistentima i radnicima na projektu i mnogim drugim. Hvala mojim fanovima i hvala medijima na podršci i lepim rečima. Idemo dalje – dodala je ona.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar)

Podsetimo, Music Week festival trajao je dva dana i okupio je jake izvođače među kojima su se našli – Mihajlo Veruović Vojaž, Cobi, Edita Aradinović, Jelena Karleuša, Devito, Gazda Paja, Nucci, Angellina, Teodora Tara, Senidah, Danijel Kajmakovski, Lexington bend, Ana Lazarević, Kaja i grupa Hurricane koji su priredili pravi spektakl za beogradsku publiku.

Za potrebe Jeleninog nastupa, koji je pomerio granice ovakvih performansa, potpuno je promenjena bina na kojoj su se našli brojni plesači, vizuelni efekti, plamen, dim i ostali rekviziti koji su ga učinili jednim od najboljih do sada na našim prostorima.

Kao prava diva, JK je promenila tri odevne kombinacije, a iz publike su je bodrile ćerke Atina i Nika, tetka i brat.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike