Budaletino, skini mi se s grbače! Posle Darinog suda o Lukasovom duetu sa Ivanom, on joj žestoko odbrusio!

08.09.2021

09:56 >> 10:18

0

Autor: D. Božović

Posle nesuglasica sa Selakovom, čini se da će biti i novog rata i sa Bubamarom

Budaletino, skini mi se s grbače! Posle Darinog suda o Lukasovom duetu sa Ivanom, on joj žestoko odbrusio!
Copyright 24sedam/Goran Sivački/ Antonio Ahel/ATAImages

Dara Bubamara, je bez ikakvog ustručavanja prokomentarisala skandal koji prethodnih dana drma estradu, a tiče se dueta Ivane Selakov i Ace Lukasa.

– Da li će sledeći duet posle nekoliko dana da se povuče, da li će Acin menadžment da traži pare, videćemo… U tom timu sve je moguće – kazala je Dara u intervjuu za„ Ekskluzivno”, aludirajući na haos koji je nastao pošto što je povučen spot za duetsku pesmu „Svatovi”.

Antonio Ahel/ATAImages

Za sebe kaže da je britka na jeziku i da zbog toga i opstaje u svetu šoubiza.

– Kad me napadnu, ja odbrusim, a posle đavo bude kriv. U ovom poslu je najbitnije da si psihički jak, treba izdržati sve. Pada ko nije jak.

Kada je čuo šta je Dara izjavila, Lukas je pobesneo, pa u svom maniru i odgovorio koleginici.

– Kakva, bre, Dara? Manite me više tih budaletina. Pitajte nju zašto tako priča o meni. Neka mi se skinu sa grbače i ona i Ivana Selakov, neću da pričam o njima, spavam – rekao je Lukas iznervirano za „Informer”.

Aca Lukas, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Podsetimo u intervjuu za 24sedam Ivana Selakov nije imala lepe reči za tim Ace Lukasa, a onda je folker još više opleo o svojoj koleginici, sa kojom je do sada imao uspešnu saradnju.

– Aca se apsolutno ništa ne pita, pošto on ima ugovor sa Sašom Mirkovićem, on je vlasnik njegovog lika i dela tako da sve što se tiče nekih pravnih stvari, on se ništa ne pita. Nismo se ovako čuli. Imam pravnu dozvolu da tu pesmu snimim, obradim. To ću još odlučiti kako ću, šteta je jer je spot lepo urađen, emotivna priča koju smo moj suprug i ja osmislili i sve uradili, bilo bi mi žao da ne izađe jer lepo zvuči – ističe pevačica.

Antonio Ahel/ATAImages

Sramota je, posle svega što sam učinio za nju da me pljuje, ja nju nisam nigde pljuvao, čak sam se i povukao iz cele priče. Što se tiče lika i dela, da li neko upravlja njim ili ne, ja ga barem imam za razliku od nje koja ga nema. Ne znam o kom liku i delu ona priča, volela bi ona da upravlja likom i delom da ga ima. Sve što sam uradio za nju je samo dobro. Mojim likom i delom ne upravlja niko, a mojim finansijama upravlja Saša Mirković i hvala Bogu da je neko uzeo da upravlja, da prestanu da me vaćare takvi kao što su njen muž i ona. Jer sam tri dueta snimio i sva tri su bila na njihovom Jutjub kanalu, nisam banke prebijene uzeo niti sam ih pitao niti su ponudili. Sve što su napravili u životu, napravili su zbog mene. Za 99 posto njene tužne karijere treba da bude zahvalna meni. Ako će njenoj impozantnoj karijeri da doprinese ova pesma, neka je snimi slobodno, ja je ni ne sviram odavno na nastupima. Samo ne znam kako će napraviti hit bez Ace Lukasa – kaže pevač i dodaje da ne zna kakvu pravdu Ivana želi:

Saša Mirković, Aca Lukas, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

– Ne znam kakvu pravdu, šta je tu nepravda? Neka snimi pesmu, nemam ništa protiv, proći će joj kao i ostale njene koje je snimila bez mene. Simpatična buca, prateći vokal, koja je nažalost prerasla u anemičnu, bezličnu, liposukciranu „zvezdu”, koja je zvezda isto koliko i moja komšinica Mara. Vukljao sam je po tezgama i bila mi je simpatična, večiti prateći vokal, da nije bilo Mirkovića, Helsinkija ne bi videla – rekao je Lukas između ostalog za naš portal.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike