Eva Ras šokirala izjavom: Mirjana Karanović me mrzi jer ceo život oplakujem ćerku koja je preminula

08.09.2021

17:14 >> 17:41

1

Glumica je objasnila da je čula glasine kako njena koleginica priča da ona truje narod tugom

Eva Ras šokirala izjavom: Mirjana Karanović me mrzi jer ceo život oplakujem ćerku koja je preminula
Copyright ATA Images/Antonio Ahel

Životna priča glumice Eve Ras nimalo nije laka. Izgubila je ćerku, nakon smrti muža nije želela da ima bilo kog partnera i ostala je sama da se bori kroz život. Problemi su se samo nizali, a ona je u više navrata pokušala da izvrši samoubistvo.

Eva je gostujući u jednoj emisiji otkrila da joj mnoge njene kolege nisu bile blagonaklone, bez obzira na to što je imala tešku sudbinu i što je ostala bez ćerke i godinama patila.

Glumica Eva Ras Printscreen/ Youtube, ženska tv

– Mirjana Karanović me mrzi jer ceo život oplakujem svoju ćerku koja je preminula sa svega 24 godine. Čula sam je negde da je izjavila da tugom trujem narod, samo zato što patim za ćerkom – rekla je glumica na „Red TV” gostujući kod Dragana Mace Marinkovića.

Tanjug / Strahinja Aćimović

Podsetimo, Eva je u ispovesti za domaće medije otkrila kako je saznala za ćerkinu smrt.

– Zvoni interfon, ja kažem da ću odmah sići dole, a oni odgovore: „Ne, mi ćemo doći kod vas.“ Tri policajca su došla u moj stan i pitaju me da li je moja ćerka bila u Parizu, a ja kažem: „Pa ona je sada tamo”, a oni meni kao iz topa: „Pa ona je umrla!“ Tako sam ja saznala – ispričala je Eva, pa se prisetila detalja:

Eva Ras ,,Grand Magazin” screenshot

– Bio je to 3. jul 1993. Jedva sam uspela, uz pomoć ministra spoljnih poslova i još nekih ljudi, da deportujem Krunino telo i da je ovde sahranimo. Uz kovčeg smo dobili i nalaz obdukcije, francuska policija ništa nije otkrila i zapisali su da je umrla prirodnom smrću – ispiričala je glumica za „Kurir“.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike