Kakva transformacija! Lepa Brena se podmladila, a zbog priče o sestri skoro počela da plače! (FOTO)

09.09.2021

12:43

0

Pevačica se pojavila sinoć na nastupu u jednom prestoničkom klubu, gde je pričala o susretu sa Faketom koju je videla posle 28 godina

Kakva transformacija! Lepa Brena se podmladila, a zbog priče o sestri skoro počela da plače! (FOTO)
Copyright Lepa Brena, ATAImages/ Antonio Ahel

Lepa Brena nastupila je sinoć u jednom od beogradskih klubova, a mnogi je nisu prepoznali odmah jer je potpuno promenila imidž.

Pevačica često menja frizuru, ali je sada osim potpune promene kose, istakla  i atribute. Brena se izazovno obukla – čipkanu kratku haljinu sa dubokim dekolteom, a uz osmeh je popričala i sa novinarima posle dužeg vremena o tome šta je radila.

Kako je pevačica nedavno obišla Brčko sa porodicom, zajedno tamo bila je i sa  sestrom Faketom, s kojom se videla posle 28 godina.

— Ona je došla sa svojim suprugom Zoranom. Naravno da mi je falila svih ovih godina i da sam želela s njom da evociram neke naše uspomene. Došao je i moj brat Faruk, a ono što nisam stavila na Instagram jeste da smo prvo bili na groblju naših roditelja. Posle toga smo išli na neka nama omiljena mesta , evocirali lepe uspomene… Nadam se da ću ovog leta, pošto su oni sad na proputovanju po Bosni, otići negde malo dalje sa njima i putovati. Malo se radi , a malo se putuje, pa da spojimo lepo, pametno i korisno. Kako sam srećna, nadam se da neću zaplakatai ovde… – izjavila je Brena. Ona je otkrila o čemu je sve pričala sa bratom i sestrom, pa se dosetila i jedne anegdote iz detinjstva.

— Kad se razdvojite od nekoga ko vam je rod, iako je Kanada prelepa zemlja, ali zaista je daleko, treba imati puno slobodnog vremena da biste putovali. Tako da sam srećna što su stigli i nadam se da ću svaki svoj slobodni trenutak provesti s njima i pokušati da nadoknadimo sve. Moji brat i sestra su jedini koji mene poznaju, ko sam u stvari i šta sam. Vi ste dobili jedan paket koji se zove Lepa Brena, a oni su me negovali i gajili – naglasila je Brena na ivici suza i dodala:

Lepa Brena, ATAImages/ Antonio Ahel

— Pričali smo o tome gde sam se rodila, kakva sam imala kolica, pa toga kad mama ode na pijacu a ja plačem. Pošto oni nisu znali kako da me nahrane jednom, dali su mi batak – nasmejala se folkerka i dodala da su svi zajedno išli u Tuzlu kod tetke.

— Išli smo do naše tetke u Tuzlu, kod rođene sestre moje majke, kod koje sam puno leta provodila. Ona nam je spremala jela koja smo jeli kao deca.

pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike