Brena nije ni spomenula Cecino ime! Komentarisala njeno učešće u „Zvezdama Granda” jednom rečenicom!

09.09.2021

15:04 >> 15:20

0

Pevačica je objasnila da ona nije više deo ove produkcijske kuće, ali da će, kada je god u mogućnosti, nastaviti saradnju sa njima

Brena nije ni spomenula Cecino ime! Komentarisala njeno učešće u „Zvezdama Granda” jednom rečenicom!
ATA Iamges/Antonio Ahel

Dolazak Svetlane Cece Ražnatović u stolicu žirija „Zvezda Granda” umesto Jelene Karleuše je veliko iznenađenje za široki auditorijum. Svi se pitaju kako će se pevačica snaći u ovoj ulozi, a prema njenim rečima, ona nema tremu, jer je radila ranije na sličnom projektu.

S obzirom na to da je Lepa Brena dugi niz godina sarađivala sa „Grand produkcijom”, ona je predstavnicima medija, među kojima je bila i ekipa 24sedam, priznala kako gleda na ovu promenu.

– Ja nisam više u „Grandu”, ali je „Grand” ostao u mom srcu i to je firma sa kojom ću ja uvek raditi i sarađivati. Svih ovih godina smo bili tim koji je živeo i disao za tu kompaniju. Ako se dese neke promene, uglavnom su to promene nabolje – odgovorila je Brena.

Lepa Brena, Antonio Ahel/ATAImages

Podsetimo, tokom snimanja prve emisije „Zvezda Granda” Ceca je izjavila da je na poziv Saše Popovića došla u „Grand”, ali da su čelnici „Junajted medije” vršili dalje pregovore sa njom.

Ceca Ražnatović i Saša Popović, 24sedam/Katarina Mihajlović

– Došlo je do zabune zato što su kolege novinari pitali Popovića da li je bilo teško dovesti Cecu i ko je pregovarao s njom da dođe u „Zvezde Granda”. Saša je odgovorio da su vlasnici „Junajted medije” pregovarali sa Cecom, što je istina. Kasnije su Cecu pitali: „Ko te je pozvao da dođeš u Zvezde Granda?” Dakle, nisu je pitali ko je s njom pregovarao, nego ko je pozvao, i ona je rekla da je to Saša Popović, što je takođe tačno. Dakle, Saša Popović je pozvao Cecu, ali je tačno i ono što je on rekao, da nije pregovarao s njom nego su to učinili čelnici „Junajted medije”. On je vrlo jasno i precizno odgovorio na novinarsko pitanje – rečeno je za 24sedam iz „Grand produkcije”.

Pročitajte još

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti