Tresem se od besa! Milica Pavlović imala neočekivane probleme sa pesmom

10.09.2021

15:08 >> 15:32

0

Numera Dabogda propao usko je povezana sa serijom Pevačica i zapravo je baš ona trebalo da najavi pomenuto ostvarenje

Tresem se od besa! Milica Pavlović imala neočekivane probleme sa pesmom
Copyright Milica Pavlović, Foto: A.A./ATAImages

Milica Pavlović obradovala je svoju vernu publiku pesmom „Dabogda propao“. Međutim, iako je novim singlom donela uzbuđenje i radost fanovima, ona sama nije zadovoljna, jer su joj se isprečili sasvim neočekivani problemi, te je pesmu objavila ranije nego što je planirala.

Milica Pavlović, Printscreen Instagram/senoritamilica

– Mnogo vas me pita kakav se to skandal desio sa pesmom. Verujte mi da se još uvek tresem od stresa i besa. Neću vam ostati dužna, objasniću šta se desilo – napisala je ona na jednom od svojih Instagram storija, ali dalje objašnjenje još uvek nije stiglo.

Milica Pavlović, Printscreen Instagram/senoritamilica

– Nekada ne može da ide sve po planu. Iako sam vam pesmu najavila za subotu, došlo je do promene… Na vašu sreću, Dabogda propao je večeras onlajn na mom Jutjub kanalu. P. S. Krivac za skandal koji se desio pre dva sata će svakako biti pronađen… samo da ga ne stigne kletva iz pesma – dodala je Pavlovićeva.

Numera „Dabogda propao“ je inače emotivna balada koju prati visokobudžetni spot koji ostavlja snažan utisak, što i ne treba da čudi kada je usko povezan sa samom radnjom serije „Pevačica“ koja uskoro kreće sa emitovanjem. Ova pesma je ujedno i najava sa ostvarenje o kojem se već nekoliko meseci priča.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike