Ivana Peters o početku karijere: Pitali su me što pevam mračne pesme, a ja sam i dalje živela u svetu tuge

11.09.2021 | 15:41 >> 15:47

Autor: Marija Mitić

Najveći hitovi grupe Negativ nastali su sponatno, na muzičkim probama

Copyright Ivana Peters, Foto: A.A./ ATAImages

Ponosna vlasnica jednog od najlepših vokala na našim prostorima, kao i velikih hitova, Ivana Peters svoju muzičku karijeru otpočela je kao jako mlada u grupi Tap 011, dok njena majka nije bila oduševljena putem kojim je krenula.

Kako kaže, tada joj je bilo bitno “samo da se svira”, i bila je potpuno nesvesna šta se zapravo događa.

– Ja kada sam ušla u grupu pojma nisam imala o životu. Meni je tad bilo važno samo da se peva, đuska, putuje i da se ide u šoping. Zaista sam bila potpuno nesvesna – rekla je ona.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ivana (@ivanapeters)

Posle grupe Tap 011 Ivana je prešla u grupu Negativ zbog čega su ljudi imali predrasude, jer iz dens muzike prešla u nešto tvrđi zvuk – rok.

– Ja sam samo svirala i pevala ono što mi se sviđa. Ceo susret sa njima desio se slučajno, a pesme ”Ja bih te sanjala”, ”Ti me ne voliš” i ”Svet tuge” su nastale na prvoj probi i svi su me pitali zašto pevam mračne pesme, a ja sam i dalje živela u svetu tuge – rekla je pevačica svojevremeno.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ivana (@ivanapeters)

Ivana je inače talenat za muziku nasledila od oca. Naime, ona je odrasla sa majkom i očuhom dok je oca videla svega nekoliko puta. Kada god bi se sreli on je svirao gitaru ili neki drugi instrument, što je Ivani ostalo u sećanju.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam