Zavetovaće se na večnu ljubav trudnoj Olji: Ženi se Miodrag Dragičević!

11.09.2021

22:13 >> 22:24

0

Autor: N. Vujčić

Njegova izabranica i on čekaju prvo dete, a sada su otkriveni planovi o njihovom venčanju

Zavetovaće se na večnu ljubav trudnoj Olji: Ženi se Miodrag Dragičević!
24sedam/Katarina Mihajlović

Dobro je poznato da naš mladi glumac Miodrag Dragičević i njegova izabranica Olivera Bacić čekaju svoje prvo dete, a kako se sada navodi, njih dvoje će uskoro stati i na ludi kamen.

Olja trenutno privodi pri kraju sedmi mesec trudnoće, a upravo to će odrediti kada će se venčanje tačno desiti – pred njen porođaj ili nedugo posle. Kako piše Story, ovaj mladi par bi trebalo najkasnije do kraja godine da se venča, ali zbog Oljine trudnoće, ali i celokupne situacije sa zdravstvenom situacijom u zemlji, njih dvoje još nisu odabrali tačan datum kada će se jedno drugom zavetovati na večnu ljubav.

Olivera Bacić i Miodrag Dragičević ,,Praktična žena” screenshot

Svi u porodici Miše Dragičevića presrećni su zbog vesti da će stati na “ludi kamen”, naročito njegova sestra, poznata glumica Tamara Dragičević koja je bratu najveća podrška u ovim planovima.

Miodrag je već duže vreme u srećnoj vezi sa koleginicom koju je navodno upoznao na snimanju serije “Žigosani u reketu” a povezala ih je najpre ljubav prema životinjama. Ubrzo su shvatili da su jedno za drugo, a glumac je otkrio da je sada pravi trenutak da formira sopstvenu porodicu sa partnerkom koja ga je očarala.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miodrag Dragičević (@miodrag_misa_dragicevic)

pročitajte još

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti