Viki Miljković ispričala kako su joj na Cecinom koncertu ukrali skupoceno odelo!

01.01.2021

17:30 >> 18:35

0

Autor: N. Lisinac

Dok je Violeta pričala, Ceca nije mogla da prestane da se smeje

Viki Miljković ispričala kako su joj na Cecinom koncertu ukrali skupoceno odelo!
Copyright Viki Miljković ATAImages/Antonio Ahel

Već je dobro poznato da su pevačice Viki Miljković i Svetlana Ceca Ražnatović kume, a njihovo prijateljstvo traje već decenijama unazad. Osim što se intezivno druže, pevačice su jedna drugoj gostovale i na koncertima, a sada je Violeta ispričala jedan nemili događaj koji se dogodio na jednom koncertu njene kume.

Pročitajte još

Naime, Viki je ispričala je da je jednom prilikom sav zarađen novac dala na poseban komplet, kako bi se na koncertu svoje kume Svetlane Cece Ražnatović pojavila u najboljem izdanju, ali joj je neko te planove poremetio, jer su joj ukrali odelo.

– Ja sam čekala red da budem gost, mnogo sam platila da kupim taj komplet. Dok sam se okrenula, neki klinci su to uzeli, mislili su da je Cecino, počela sam da zapomažem. Nisam izašla, a ona je vrištala od smeha. Pa lako je tebi, imaš pun regal stvari – rekla je Viki gostujući u “Sceniranju”, dok Ceca nije mogla da prestane da se smeje.

Ražnatovićka je zatim pohvalila kulinarsko umeće svoje kume Viki i otkrila da obožava njenu kuhinju.

– Ona je meni rekla da bi opet da napravi srnetinu, a ja joj kažem da ne jedem divljač. Ona kaže tri puta si se naginjala na kotlić i oližeš tanjir. Ja nisam ni znala da je to divljač – istakla je Ceca.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike