Dragana Kosjerina je i privatno i poslovno imala uspešnu 2020, ali ipak...: Ne bih volela da se ponovi!

02.01.2021

08:15 >> 18:14

0

Doček je oduvek provodila na putovanjima. Zadovoljna je privatnim i poslovnim dometima, ali zbog koronavirusa tvrdi da ne bi volela da se ponovi stara godina

Dragana Kosjerina je i privatno i poslovno imala uspešnu 2020, ali ipak...: Ne bih volela da se ponovi!
Copyright Dragana Kosjerina Foto: Nikola Ristić

Voditeljka Radio-televizije Srbije, Dragana Kosjerina, jedna je od retkih koja je usred pandemije imala dobru proteklu godinu, i to čak i na privatnom i na poslovnom polju, a u novogodišnjem intervjuu za 24sedam sumirala je i one loše stvari iz 2020. Praznike tokom detinjstva pamti po putovanjima, koje je sada zbog korone izostalo posle mnogo godina, ali i po poklonima. Iznenađenja su, kaže ona, ista kao i nekad.

Pročitajte još

Godinu za nama obeležile su ne baš tako lepe stvari zbog nepovoljne epidemiološke situacije i koronavirusa. Kako će vama ostati u pamćenju 2020. godina?

– Za mene je godina koju ostavljamo za nama bila uspešna, kako privatno tako i profesionalno, ali uistinu ne bih volela da se ponovi. Svima nam je donela previše briga, i  mnogima, nažalost, mnogo tuge. Ispraćam je sa nadom da ćemo brzo zaboraviti nevolje, a upamtiti ono čemu nas je naučila- koliko je važno da čuvamo jedni druge! – kaže nam lepa voditeljka.

Ovaj deo godine ima posebnu čar zbog praznika koji nam predstoje, kako ćete ih Vi proslaviti?

– Oduvek sam volela praznična putovanja i smatrala sam da je najbolje da Novu godinu dočekujem negde van grada. Ove godine to nije bilo moguće, ali me raduje što ću praznike provesti sa porodicom i najbližim prijateljima. Bićemo bliski koliko okolnosti to dozvoljavaju, jer praznično raspoloženje nije opravdanje za neodgovorno ponašanje.

Dragana Kosjerina Foto: Vlada Maraj

Deca se najviše raduju praznicima. Kako Vi pamtite detinjstvo, kako ste provodili praznike? Da li ste se radovali poklonima?

– Sećam se da sam oduvek volela “praktične” poklone, a tako je i danas. To znači da sam sa najbližima uvek volela otvoreno da podelim šta mi je potrebno i radovala sam se kada upravo to i dobijem. Nisam osoba kojoj su potrebna iznenađenja. Praznicima sam se, kao devojčica, najviše radovala zbog atmosfere, zbog blizine dragih ljudi, zbog hrane koju volim, zbog snega, zbog osećaja mira…Malo toga se promenilo od tad.

Kako Vi iznenađujete svoje najbliže tokom prazničnih dana? Da li imate neke posebne rituale svake godine?

– Ako nas je nečemu naučila ova godina, to je da treba da cenimo vreme koje možemo da provedemo sa porodicom. Dovoljno je okupljanje, pogled, zagrljaj, soba puna osmeha. Pokloni su samo dodatni znak pažnje. Njima se poslednjih nekoliko godina najviše raduju moji sestrići, pa deo te detinje radosti pređe i na sve nas.

Ispunjena ste žena, kako na poslovnom, tako i na privatnom planu. Kakve su vaše želje i planovi za ovu godinu?

– Svima želim godinu punu zdravlja i mira. Godinu u kojoj ćemo upamtiti koliko treba da cenimo zagrljaje. Godinu u kojoj ćemo ostvariti sve planove, stare I nove. Godinu u kojoj ćemo moći da budemo sa onima koje volimo.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike