Megan Markl odlučila da postane spisateljica! Hari je podržao, pa će joj i pomoći!

02.01.2021

10:56 >> 11:31

0

Preduzela je potrebne mere koje će joj pružiti pravnu zaštitu i omogućiti joj da piše romane

Megan Markl odlučila da postane spisateljica! Hari je podržao, pa će joj i pomoći!
Copyright Megan Markl i princ Hari, Profimedia

pročitajte još

Princ Hari i Megan Markl već su se navikli na život van Londona i bez ostalih članova članova porodice, pa i njihove ideje za biznis munjevito se odvijaju.

Strani mediji pišu da Megan želi da postane spisateljica, a s obzirom na to da ima već iskustvo s pisanjem, neće joj biti problem da ponovo pokrene stari zanat. Ona je već preduzela potrebne mere koje će joj pružiti pravnu zaštitu i omogućiti joj da piše romane. Markl je već odredila i ko će da joj objavljuje ono što napiše, a reč je kompaniji “Archewell”, koju je pokrenula s princom Harijem za potrebe ekskluzivnog partnerstva sa platformom “Spotify”. Izvor britanskih medija kaže da Megan već ima značajno iskustvo kao spisateljica, jer je između ostalog vodila i uspešan blog “The Tig”, pre nego što je upoznala princa. U svom blogu pisala je o zdravlju, putovanju, hrani i modi, tačnije sve ono što ljudi vole da pročitaju.

– Fikcija je nešto u čemu je oduvek želela da se oproba, a može biti sigurna da šta god bude napisala dobro će se prodati, bez obzira na kvalitet – objašnjava izvor za britanske medije.

Podsetimo, par je nedavno potpisao i multimilionski ugovor sa striming platformom “Netflix” za koju će producirati dokumentarce i igrane filmove, dok će za “Spotify”, u okviru ugovora na više godina, snimati podkaste.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike