Brena 2020. godinu tretira kao da se nije ni dogodila: I višemesečni odmor nije joj pomogao, a za buduće rođendane kuje ozbiljan plan!

02.01.2021

15:49 >> 17:21

0

Jugoslovenskoj zvezdi prijalo je što je 60. proslavila samo u krugu najbližih i što, za promenu, nije ona zabavljala nikoga, već je bila prava slavljenica

Brena 2020. godinu tretira kao da se nije ni dogodila: I višemesečni odmor nije joj pomogao, a za buduće rođendane kuje ozbiljan plan!
Copyright Lepa Brena ATAImages/Antonio Ahel

Lepa Brena zvanično se priključila svima koji su doneli odluku da 2020. godinu izbrišu kako iz kalendara, tako i iz svog godišta. Kako kaže, nada se lepšoj budućnosti, ali bi jedno ipak ostavila – da za rođendan ona nikoga ne zabavlja, već da se, kao što je protekle godine ,,i ona konačno malo zabavi”.

– Pridružujem se svima onima koji su izbrisali iz svog godišta i kalendara ovu godinu i iskreno se nadam da će ova 2021. godina krenuti sa novom kreativnošću, novom, pozitivnom energijom, i sa jednom ljubavlju i empatijom, a željom da radimo i stvaramo i da možemo da pomognemo jedni drugima – izjavila je ,,Grand onlajnu”, pa dodala da je ovo svakako najduži period da nije nastupala i imala kontakt sa publikom.

Pročitajte još:

Ipak, ni višemesečni odmor nije joj pomogao da skrene misli s aktuelnih tema.

– Moji odmori su uvek bili na par dana ili deset ako se dogovorimo godinu dana unapred, ali ja sam sada nadoknadila sve odmore koje sam propustila zadnjih četrdeset godina i iskreno da vam kažem, ni previše odmora prosto ne prija. Ova godina je bila kompleksna, ne samo za nas nego za ceo svet i nadam se da ćemo ući optimistički ali i racionalno u ovu godinu – ističe pevačica.

Pošto se dotakla svog 60. rođendana, priznaje da joj je taj dan i te kako ostao u lepom sećanju, a zbog toga kako su se stvari odvojale – nada se da će i u budućnosti biti isto tako.

– Moram iskreno da kažem da sam ovaj rođendan provela nikad lepše, bez neke pompe i previše ljudi. Pozvala sam samo one koji su na neki način ostali veoma bliski prijatelji.Uglavnom sam ja ispunjavala želje mnogima. Ovo je bio poseban trenutak i nadam se da će svi sledeći rođendani biti tako organozovani da ja ne zabavljam nikog nego da se konačno malo zabavljam ja – iskrena je bila Brena.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike