Džejmsa Kordena je toliko sramota, da je rešio da menja svoj život iz korena: Hoću da moja deca znaju za bolje!

02.01.2021

17:40 >> 19:04

0

Voditelj se pridružio čuvenoj ,,WW familiji (Weight Watchers) i od novih pravila, ma koliko mu teško padala, ne odstupa

Džejmsa Kordena je toliko sramota, da je rešio da menja svoj život iz korena: Hoću da moja deca znaju za bolje!
Copyright Džejms Korden Profimedia

Džejms Korden, harizmatični voditelj ,,The Late Late Show-a”, postao je jedan od ,,WW” ambasadora, pošto je rešio da promeni svoj život, ali i izgled u potpunosti. Poznati bucko rešio je da smrša i postane bolji primer svojim naslednicima, za kojima ga je postalo sramota da trči po parku dok se igraju, jer posle već tri minuta počinje da se grabi za vazduh.

Pročitajte još:

– Hoću da promenim životni stil i da postanem bolji. Na sve sam spreman kada je moja porodica u pitanju. Ne želim više da se budim umoran i da me je sramota dok trčim s njima po fudbalskim terenima. Posle tri minuta se grabim za vazduh – ispičao je on stranim medijima.

– Ako nas je 2020. godina išta naučila, to je da treba da brinemo o sebi. Pozvao sam ,,WW” jer verujem da oni imaju alate koji su meni potrebni, pa da mogu da mi pomognu u ovoj velikoj promeni na koju se spremam – nastavio je on.

,,Weight Watchers-i” su za njega tako priredili poseban program, kao i holistički pristup problemu, a Džejms, otkako je i rešio da smrša i živi daleko zdravije nego inače, trudi se da ne odstupa od novih pravila. Osim ihrane, skrenuta mu je pažnja na generalnu aktivnost, kao i kvalitetniji san.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike