Sofija je 2021. dočekala u Madridu: Hoću da budem stroga majka i da od Alekseja napravim sposobnog, vrednog i dobrog čoveka!

03.01.2021

13:48 >> 12:45

0

Ipak, planira i da ga razmazi ljubavlju, te nauči pravim vrednostima

Sofija je 2021. dočekala u Madridu: Hoću da budem stroga majka i da od Alekseja napravim sposobnog, vrednog i dobrog čoveka!
Copyright Sofija Milošević ATAImages/Antonio Ahel

Sofija Milošević, fudbaler Luka Jović i beba Aleksej dočekali su 2021. zajedno u Madridu, a sumirajući godinu za nama, manekenka ističe da, da joj je neko pričao šta će se sve dogoditi – smejala bi se ,,jeftinom scenariju za sci-fi filmove”.

– Naravno, svima nam se život promenio, uvek zamislim da nam je neko ispričao da će 2020. biti ovakva, nasmejala bih se jeftinom scenariju za sci-fi filmove. Mnogo lekcija je naučeno u svakom slučaju i koliko god mi je ova godina bila teška, u isto vreme mi je donela najvažniju stvar na svetu – mog sina. S njegovim dolaskom sve ovo ludilo oko mene odjednom je poprimilo neke drugačije dimenzije. A u isto vreme me je Luka zaprosio na prelep način i to je nešto što će mi takođe zauvek ostati u sećanju – počela je za ,,Blic” Sofija.

I na prethodnom dočeku – nije mogla ni da sanja sve što se tokom 2020. godine odvilo, priznala je.

– Nisam se ovome nadala, jer u tom trenutku nisam znala da sam u drugom stanju. Želela sam sreću i mir za svoje najbliže i eto, na kraju sam to i dobila. Upravo zbog svega i lepog i manje lepog što mi se desilo u ovoj godini naučila sam da budem veoma zahvalna.

Smatraš li da si zbog svega što ti se dogodilo promenila određena životna pravila? Baš zbog toga što više nemaš toliko vremena za treninge, posao…

– Promenilo se sve. Odrastala sam u porodici sa dekom i bakom, koji su bili jako posvećeni svojim unucima. Moj deka nijednom nije otišao na spavanje a da prethodno mom bratu i meni nije ispričao priču za laku noć. Odrastajući tako i posle u zrelim godinama shvatila sam koliko je važno za dete da oseti bezgraničnu ljubav i koliko je važno biti posvećen roditelj. Dete je najvažnija stvar na svetu i želela sam da ga imam onog momenta kada sam osetila da sam dovoljno zrela. On je moj broj jedan i sve je sada u drugom planu. U isto vreme, sigurna sam da ću ceo život raditi jer mene to ispunjava, ne osećam se lepo kada ne radim, s tim da ću morati da imam dobru organizaciju da bih sve uskladila. Put u Njujork je trenutno na čekanju dok Aleksej ne odraste i što se tiče posla, koncentrisana sam na svoj brend. Uživam da ga razvijam i da gledam kako raste.

Hoćeš li biti stroga majka?

– Idealan plan mi je da budem stroga majka, ali da ga razmazim ljubavlju. Nisam razmažena i ne želim da dopustim da moj sin to bude. Želim da ga naučim pravim vrednostima i da od njega napravim sposobnog, vrednog i dobrog čoveka.

Sa kojim se to problemima poslednjih meseci susrećeš kao majka?

– Definitivno sa nespavanjem i dojenjem, koje je meni lično veoma bolno. U isto vreme dojenje mi je jako važno, pogotovu prvih nekoliko meseci kada se njegov imunitet gradi. Nebrojano puta sam bila na korak da zaplačem, ali njegovo zdravlje mi je na prvom mestu.

Da li planiraš da se vratiš svom poslu?

– Već sam se vratila u smislu da mogu da radim, ali da li ću ikada biti model s punim radnim vremenom, pitanje je. Modeling je nešto što je deo mog života od 14. godine i biće mi jako teško da se ,,penzionišem”.

Pročitajte još:

Pisalo se da započinješ da se baviš humanitarnim radom, dokle si stigla u tim planovima?

– To je nešto čime sam se oduvek bavila, ali jednostavno nisam želela da o tome pričam javno. Imala sam prilike da kroz Lukine pregovore sa UNICEF-om dosta naučim o tome, tako da će naš humanitarni rad u budućnosti biti više fokusirana, dok smo do sada uglavnom pomagali pojedinačnim slučajevima i odgovarali na lične molbe.

Kako i gde Luka i ti dočekujete praznike?

– Kod kuće sa sinom, okitila sam celu kuću, uživam u tome, obožavam praznično raspoloženje i sve što dolazi sa tim.

Sa kakvim si željama, pored zdravlja, ušla u 2021. godinu?

– Da se konačno ova cela situacija okonča, da svi dobro razmislimo o svemu što se dešava oko nas i o lekciji koju nam je ova godina dala. Da meni bliski ljudi budu srećni i zdravi. Da budem super mama i da moj verenik i sin budu dobro.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike