Baja Mali Knindža obožava jednog rokera, koji ga je ranije kritikovao što voli da pije!

28.11.2020

08:48

0

U ispovesti, u kojoj je osim kolega, pomenuo i svoju porodicu, pevač se ponovo dotakao rata devedesetih i užasnog iskustva njegove majke koja je bežala u Srb

Baja Mali Knindža obožava jednog rokera, koji ga je ranije kritikovao što voli da pije!
Copyright Baja Mali Knindža Youtube printscreen/ BMK Official Channel

Baja Mali Knindža ima tešku životnu priču, jer su mu tokom rata devedesetih zaklali ujaka i ujnu, poubijali prijatelje i zarobili brata, a nedavno je tokom gostovanja u jednoj emisiji ispričao i detalje o svojoj majci.

– Moja majka je bila izbeglica, jedna od mnogih koji su prelazili taj most i tražili spas u Srbiji. To sam opisao u svojim pesmama. Najviše mojih pesama nastalo je u ratno doba. Tada sam bio u finansijskom smislu najsiromašniji, ali sam bio duhovno najjači – istakao je iskreno Baja, a zatim se osvrnuo na svoju popularnost i estradu.

– Nisam svestan ni sada svoje popularnosti. Ne osećam se tako. Ja sam običan čovek iz komšiluka, zato me i vole. Nisam se nikad menjao. Ja sam bio roker i ostao roker u duši. Godine čine svoje, ali ja sam dečak u duši. Dobro se nosim sa popularnoću, sam sam to birao. Uvek se rado slikam sa fanovima, dam autogram – kaže pevač, koji inače veoma retko daje intervjue. Ipak, sada je ispričao s kim voli da se druži, te je iznenadio izborom svojih prijatelja sa estrade, s obzirom na to da peva narodne pesme – u duši je, kaže, roker.

– Voleo sam da se družim sa Borom Čorbom i Rođom Raičevićem. On je verovao u moj rad, čak sam mu i uradio pesmu. Igrali smo bilijar do besvesti. Nedostaju mi ta neka prošla vremena, sećam se svega. Ostalo mi je samo žao što nisam izdao knjigu. Ali nikad nije kasno – zaključio je Baja.

Bora Đorđević otkrio je jednom prilikom u emisiji “Balkan info” šta misli o svom kolegi, kako je počelo njihovo poznanstvo i zbog čega ga grdi.

ATAImages/ Antonio Ahel

– Baja je jedno divno stvorenje. Mi smo se sreli dok on još nije bio poznat, a ja sam tad bio malo poznatiji. Slučajno smo išli vozom, presedanje je bilo negde u Vojvodini. Mi smo sedeli na stanici i on mi je pričao svoje pesme, ja njemu svoje. Video sam da je dečko talentovan, tu smo se upoznali, kasnije sarađivali. Naravno, volim Baju i uvek ga grdim, jer ne sme da pije, a voli da cirka. Ima jedan bubreg, ne sme da pije. Bajo, čuvaj bubreg – otkrio je tada roker.

Pročitajte još:

Tragična priča Baje Malog Knindže: Zašto sam uzviknuo “Ne volim te Alija”!

Nebojša Dugalić: Daću sve od sebe da mi deca ne budu glumci!

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike