Anđela Jovanović u vezi je sa Mihailom Dudašem: Gagi ih ugostio na Zlatiboru!

04.01.2021

19:25 >> 21:39

0

Glumici i atletičaru ljubav se desila sasvim spontano, a upoznali su se preko zajedničkih prijatelja

Anđela Jovanović u vezi je sa Mihailom Dudašem: Gagi ih ugostio na Zlatiboru!
Copyright Anđla Jovanovič Printscreen ,,Nova S"

Anđela Jovanović putem SMS poruke potvrdila je nagađanja o vezi sa Mihailom Dudašem, pa naglasila da na tu temu ne bi dalje govorila, kako bi najlepše trenutke sačuvala za sebe, eventualno svoj najuži krug.

– Istina je, neću da poričem. Zabavljamo se već neko vreme i ostalo bih zadržala samo za nas dvoje i najbliže – poručila je ,,Blicu” mlada glumica, koja sa dečkom prve dane 2021. godine provodi uživajući u zimskim čarolijama na jednoj od poznatih planina.

Anđela i Mihail otišli su na Jahorinu nakon što su neko vreme poveli na Zlatiboru, gde njen otac, glumac Gagi Jovanović ima vikendicu. On ih je sa suprugom Brankom Pujić, navode pomenuti mediji, lepo ugostio.

Pročitajte još:

– Ljubav između njih se dogodila potpuno spontano. Upoznali su se preko zajedničkih prijatelja, a ubrzo su počeli da se dopisuju i posle nekoliko dana započeli su vezu. Shvatili su da im je lepo zajedno, te da uživaju u svim aktivnostima i razgovorima, da imaju ista interesovanja. Gotovo da se ne razdvajaju poslednjih nedelja. S obzirom na to da Mihail nema veliki broj sportskih obaveza, te isto tako ni Anđela nema snimanja i proba za vreme praznika, spakovali su kofere i zaputili se prvo na Zlatibor. Tamo ih je ugostio Gagi Jovanović u svojoj vikendici, gde provodi najveći deo vremena kada nije u Beogradu. Zajedno s njima bila je i Branka Pujić, koja je upoznala novog dečka svoje mezimice – otkrio je izvor blizak glumici.

– Oboje obožavaju skijanje, te su zato doneli odluku da će se najbolje provesti na Jahorini. Tamo će provesti nekoliko dana, a potom će se vratiti u Beograd, gde će svako nastaviti sa svojim poslovnim obavezama. Svakako oni ne žele preterano da se eksponiraju u javnosti, već žele maksimalno da uživaju u ljubavi – dodaje.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike