Ovi datumi su za Bredlija Kupera i Irinu Šajk veoma važni, a svi se pitaju samo jedno!

05.01.2021

15:01 >> 15:22

0

Glumac je rođen 5. januara, a njegova bivša partnerka dan kasnije, a razlika između njih je 11 godina

Ovi datumi su za Bredlija Kupera i Irinu Šajk veoma važni, a svi se pitaju samo jedno!
Copyright Profimedia

Pročitajte još

Za bivši par Bredlija Kupera i Irinu Šajk januar je poseban mesec. Naime, Bredli danas, 5. januara puni 46. godina, a njegova bivša partnerka Irina, samo dan kasnije, 6. januara proslavlja 35. rođendan.

Kako su mediji pisali da se ovaj par razišao, postavlja se pitanje da li će obaviti slavlje povodom ovih datuma i da li će biti zajedno kako bi njihova naslednica Lea De Sena uživala sa roditeljima.

Bredli i Irina su četiri godine bili zajedno, a kao plod njihove ljubavi dobili su ćerku, a do sada još uvek nije poznat razlog njihovog raskida.

Pojavile su se spekulacije da im u vezi nije bilo sjajno, a tračevi koji su kružili Holivudom da je Bredli paralelno bio u vezi sa pevačicom Lejdi Gagom sa kojom je glumio u filmu “A Star Is Born” su dodatno podgrejali sumnje da ovaj par više nije zajedno.

Profimedia

Irina je Bredliju pružila bezuslovnu podršku tokom emotivnog nastupa sa Lejdi Gagom na dodeli Oskara 2019. godine, a nakon toga se par se rastao, navodno zbog njegove preljube. Strani mediji su pisali da je manekenka ta koja je raskinula i da se iselila iz zajedničkog doma.

Kako je manekenka nedavno uslikana kako krišom izlazi iz Bredlijevog stana u Njujorku, a potom su uhvaćeni zajedno u porodičnoj šetnji, svi se nadaju da je na pomolu njihovo pomirenje.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike