Emotivna poruka Ane Bekute: Lepo je dočekati praznik u toplom domu, uz zdravu porodicu, ali dragi prijatelji, mislim na vas... (FOTO)

07.01.2021

22:58 >> 19:02

0

Pevačici su bez prestanka u mislima oni koji su, na veliku žalost, ostali bez krova nad glavom zbog zemljotresa u Hrvatskoj

Emotivna poruka Ane Bekute: Lepo je dočekati praznik u toplom domu, uz zdravu porodicu, ali dragi prijatelji, mislim na vas... (FOTO)
Copyright Ana Bekuta ATAImages/Antonio Ahel

Ana Bekuta u društvu svog partnera Milutina Mrkonjića proslavila je Božić uz prazničnu trpezu, ali sve vreme misleći na one koji su ostali bez krova nad glavom zbog zemljotresa u Hrvatskoj. Osim što je svima koji danas proslavljaju čestitala praznik, poželela je i bolju budućnost komšijama, kao i Srbima koji su, kako je napisala u svojoj objavi na društvenoj mreži Instagram, ,,najradosniji hrišćanski praznik dočekali bez struje, u strahu od novih zemljotresa, hladnoće, bolesti.”

– Lepo je dočekati Hristovo rođenje u toplom domu, uz zdravu porodicu i praznični ručak. Srećna sam, zadovoljna i zahvalna što su moji najmiliji uz mene. Godina za nama podsetila nas je šta je najvažnije. Svima vam želim srećan Božić, prijatelji dragi, ali danas najviše mislim na one koji su ostali bez domova, naročito na naš narod u Hrvatskoj, Srbe koji su najradosniji hrišćanski praznik dočekali bez krova nad glavom, bez struje, u strahu od novih zemljotresa, hladnoće, bolesti. Od svih domova gde se Bog danas rađa, neka se prvo rodi kod onih unesrećenih i uplašenih kojima je pomoć najpotrebnija. Mir Božji, Hristos se rodi – poručila je Ana.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike